mora

SHL: Oerhört viktigt bottenmöte ikväll!

Det är extremt viktiga poäng som står på spel i bottenstriden när Mora IK tar emot Karlskrona HK i den 42:a omgången av SHL.

 casinia gif

Fördel Mora inför matchen

SHL-torsdagen bjuder på mycket gott, men den mest spännande matchen på förhand är ändå jumbomötet mellan Mora och Karlskrona. Karlskrona reser den långa vägen upp till Dalarna och Mora för att försöka minska poänggapet mellan de två lagen. Karlskrona ligger på jumboplatsen med 37 poäng och Mora återfinns på platsen precis ovanför med 41 poäng, men det är många matcher kvar på säsongen och hoppet lever fortfarande för båda lagen att slippa spela i kvalserien för att säkra kontraktet senare i vår.

Detta gör också att denna match blir oerhört viktig och det går att likna denna match med en sexpoängsmatch, vilket innebär att man vid seger skaffar sig ett bättre utgångsläge gentemot sina närmsta konkurrenter i serietabellen. Det är alltså mycket nerver och nervositet inblandat i detta möte.

Hemmalaget Mora kommer inför den här matchen med två raka vinster mot Malmö Redhawks, men också med en riktig blåtira efter den tunga 7-2-förlusten mot serieledande Växjö Lakers i förra matchen. De hoppas naturligtvis på att senaste matchen bara var ett litet snedsteg i jakten på en bra resultatsvit.

Karlskrona var ett lag som i princip alla hade stämplat som slagpåse och tokjumbo inför säsongen och det var många som inte ens trodde att de skulle klara kontraktet i kvalserien efter deras minst sagt svaga inledning av säsongen. Men nu verkar det ha vänt mot det bättre och de har även lyckats vinna två av sina senaste fyra matcher, men givetvis kommer det att bli oerhört tufft för nykomlingarna att försöka hålla i en bra poängsvit med spelarmaterialet de besitter i jämförelse med resten av ligan. Ser man också till vilka dessa två vinster har kommit mot så är det mot de lite svagare lagen Rögle och Mora, så det är inte så mycket att hurra för om de inte lyckats knipa poäng av de mer etablerade lagen.

Hämta din bonus här

Vill du spela på matchen mellan Mora och Karlskrona, eller någon av de andra SHL-matcherna som spelas under torsdagen rekommenderar vi dig att lägga dina spel hos Casinia Sport. Casinia erbjuder just nu sina nya spelare på oddssektionen en första insättningsbonus på 100 % upp till hela 2100 kronor. Så skynda dig in och bli medlem på sajten och ta del av denna grymma bonus!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.