Silly Season med odds ifrån Bethard!

James

Helgens hetaste nyheter ifrån sommarens transferfönster!

James Rodriguez

Mycket talar för att Rodriguez har gjort sin sista match i Real Madrid. Fler och fler rykten kring en försäljning av colombianen cirkulerar. Rodriguez har placerats i en rad europeiska storklubbar och den senaste är engelska Liverpool. Enligt spanska Sport ska Liverpool ha blivit erbjudna att köpa den offensiva mittfältaren för motsvarande 650 miljoner kronor. Ett erbjudande som Jürgen Klopp tackat nej till. Liverpool har redan köpt bland annat Mohamed Salah denna säsongen och har inget behov av fler offensiva tillskott. Vart Rodriguez spelar nästa säsong förblir oklart.

 

Thomas Lemar

Monacos unga yttermittfältare Thomas Lemar har under sommarfönstret placerats i Premier League. De två största kandidaterna till att värva Lemar är Arsenal och Tottenham. De franska mästarna har redan nobbat två bud från Arsenal. Enligt Daily Mail förbereder Arsenal ett nytt bud på Lemar som kommer ligga på omkring 50 miljoner pund. Lemar var en av de bästa spelarna i Ligue 1 förra säsongen och var väldigt viktig för Monaco när klubben vann ligan. Lemar stod förra säsongen för åtta mål och nio assist i Ligue 1, Lemar gjorde även en hel del poäng i Champions League.

Spela på Bethard!

Gylfi Sigurdsson

Gylfi Sigurdsson var Swanseas överlägset bästa spelare förra säsongen när laget klarade nytt Premier League-kontrakt efter en mycket stark vår. Islänningen har under sommaren placerats i Everton och enligt Sky Sports förbereder klubben ett bud på omkring 385 miljoner svenska kronor. Swansea vill dock inte släppa sin offensiva mittfältare och uppges vilja ha hela 550 miljoner kronor för Sigurdssons tjänster. Sigurdsson stod för 13 assist och nio mål förra säsongen och var en av anledningarna till att Swansea klarade nytt kontrakt.

Spela på att Gylfi Sigurdsson stannar i Swansea hos Bethard till oddset 6,00. Bethard erbjuder nu en bonus på upp till 1400 kronor till alla nya spelare!