Vart hamnar James Rodriguez?

Amavi

Dagens Silly-svep med odds ifrån ComeOn!

 

Jordan Amavi

Aston Villas vänsterback Jordan Amavi har placerats i Sevilla under sommaren och under gårdagen förväntades allt runt affären bli klart. Amavi var på plats i Spanien för att genomgå läkarundersökning och en övergångssumma var bestämd. Enligt Sevilla klarade inte Amavi läkarundersökningen, men detta tycker Aston Villa låter otroligt då han presterade väldigt bra under den engelska klubbens fystester för bara några veckor sedan. Idag kontaktade Sevilla Aston Villa igen och meddelade att man istället för en övergång var intresserade av att låna Amavi. Detta antyder på att Amavi är helt frisk och att Sevillas påstående kring hans läkarundersökning inte stämmer utan att det istället var Sevilla som ångrade sitt beslut kring övergången. Mer info att vänta kring Amavis flytt till Sevilla.

 

James Rodriguez

James Rodriguez presenterades idag vid lunchtid av Bayern München. Det handlar om ett lån på två år med en köpoption. Bayerns tränare Carlo Ancelotti har under sommaren varit väldigt intresserad av att få Rodriguez till Bayern då dom hade ett väldigt fint samarbete under Ancelottis tid i Real Madrid. Under VM 2014 blev Colombianen skyttekung och efter turneringen flyttade han från Monaco till Real Madrid. Rodriguez har haft problem att ta en plats under Zinedine Zidane i Real Madrid den senaste säsongen och har alltjämt fått sitta på bänken. Rodriguez kommer under söndagen resa med Bayern till Kina och Singapore för deras sommarturné som varar under 12 dagar.

 

Spela på att Bayern München vinner Champions League till 6,00 hos ComeOn.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.