Nanne Bergstrand

Nanne tillbaka på Tele2 Arena

Kalmar FF åker upp till huvudstaden med sin nygamle tränare Nanne Bergstrand. Han kommer kliva in på samma arena där han basade över Hammarby i flera säsonger.

 

Comebacks i Djurgården

Den första omgången sen allsvenskans omstart rundas av ikväll. Vi har ett Djurgården som tar emot Kalmar FF på Tele2 Arena. För Djurgårdens del är det bara 3 poäng som gäller, sett till de utgifter och det lag som man kan ställa upp med.
En kul nyhet är att Haris Radetinac ser ut att vara redo att spela efter att ha harvat i två år med korsbandsskador. Jonas Olsson ser ut att vara redo för spel han med, efter att ha haft lite problem till och från med ljumskarna. Kan det vara konstgräset som är problemet?

 

Kalmar + Nanne = Sant

Efter en värdelös inledning av Kalmar FF fanns det väl ingen annan utväg än att låta tränaren Peter Swärdh gå. Beslutet var rätt väntat med tanke på tabelläget och de usla insatserna, kombinerat med en Nanne Bergstrand som snurrat runt på läktarna på Guldfågeln Arena. Det här blir Nannes tredje sejour i Kalmar och vid sin sida har han Mr. Kalmar Himself, Henrik Rydström. Nanne hade Tele2 Arena som hemmaborg ett flertal år då han tränade Hammarby efter att ha lämnat Kalmar 2013.
Kalmar ligger för närvarande på kvalplats då de samlat ihop 8 poäng på 12 matcher och Rasmus Elm är alltjämt skadad.

 

Oddsen

Att Djurgården ska vinna till 1.43 är ett totalt underodds, och att Kalmar ska vinna matchen till 8-9 gånger pengarna är befängt. Det är inte Malmö FF mot AFC United vi pratar om, utan det här är Djurgården som blandar och ger. Lägg till att det är en omstart efter en paus på en månad. Lägg till att det är ett desperat Kalmar som harvar i botten med en ny tränare. Det är väldigt oberäkneligt och det finns värde i att spela Kalmar eller halvgardering. Det här är allsvenskan. Halvgarderingen X2 ligger på 2.85 hos Bethard.

 

bethard-bettingsidor

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.