Anton tinnerholm

Lördagens utbud av Allsvenska matcher!

Dags för omstart i Allsvenskan!

 

GIF Sundsvall-Sirius, 1/7 16:00

GIF Sundsvall tar emot Sirius hemma på Norrporten Arena. Bortalaget Sirius har positivt denna säsongen och ligger på 5:e plats. GIF Sundsvall har haft en jobbig säsong änsålänge med endast två segrar. GIF Sundsvall ligger just nu på 13:e plats, tre poäng ner till kvalstrecket. Sirius tappade under uppehållet Kingsley Sarfo till Malmö. Sarfo var en av de mest tongivande spelarna i Sirius och frågan är vem som kommer fylla hans plats. Sundsvall har under uppehållet spelat två träningsmatcher, mot Östersund och Hammarby. Sundsvall vann mot Hammarby med 3-1 och Östersund med 4-0, två bra resultat. Jag tror att Sundsvalls form kommer vända och att man börjar ta lite poäng.

Spel på matchen: Båda lagen gör mål

 

RedBet

Malmö FF-AFC Eskilstuna, 1/7 16:00

Serieledande Malmö tar emot AFC och allt talar för att MFF tar en komfortabel seger. Nykomlingen AFC ligger sist utan seger med endast fyra inspelade poäng. På de senaste åtta matcherna har AFC endast tagit en poäng och kommer med stor sannolikhet åka ur Allsvenskan detta året. MFF som på förhand var tippade att vinna Allsvenskan, leder på målskillnad före Norrköping. MFF har även en match mindre spelad än Norrköping.

Spel på matchen: HT/FT – MFF/MFF

 

Halmstad-Elfsborg 1/7 18:00

Nykomlingen Halmstad tar emot Elfsborg hemma på Örjans Vall och behöver verkligen poängen. HBK har gått trögt och ligger näst sist på endast sex poäng. Elfsborg började svagt men har spelat upp sig och har vunnit tre av de senaste fyra matcherna i Allsvenskan. Halmstad måste börja plocka poäng om de ska kunna ha chans att stanna kvar i Allsvenskan även nästa säsong.

Spel på matchen: Båda lagen gör mål

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.