Skrälläge på Old Trafford

Robin van Persie

Efter två raka oavgjorda matcher i ligan så ska José Mourinho och hans Manchester United återigen hitta vinnarspåret när man under torsdagskvällen tar emot Fenerbahce hemma i Europa League. En vinst och en förlust har det blivit såhär långt för Manchester-laget i Europaspelet, vinst är utav största vikt om man ska ta sig vidare ifrån gruppspelet. Klockan 21.05 är det avspark på Old Trafford, se till att vara med från start!

 

Manchester United – Fenerbahce | Avspark 21.05

Likt mjuka paket på julafton så har Europa League inte mottagits med någon större entusiasm ifrån José Mourinho. Turneringen har använts mer som ett extra träningspass än något annat och det är något som också avspeglats i resultaten såhär långt. Förlusten i första omgången borta mot Feyenoord följdes upp av en mycket knapp 1-0 seger hemma mot Zorya.

Nu ställs man emot Fenerbahce, en av gruppens bättre lag och ska alla 3 poängen stanna i Manchester kommer en förbättring utav spelet krävas. Det mesta talar för att José Mourinho väljer att ställa ut ett reservbetonat lag på banan där numer även Wayne Rooney får räknas in.

Värt att notera är att den före detta Manchester United-anfallaren Robin van Persie kommer ’’hem’’. Den holländska anfallaren lämnade United för drygt 3 säsonger sedan och har redan hunnit bli en stor publikfavorit i Turkiet. Kommer den gamla klyschan om att släkten är värst återigen komma på tal? Var med från klockan 21.05 för att se detta heta möte!

De bästa oddsen på matchen hittar du hos Folkeautomaten där du även kan välja att spel live på matchen under tiden som den pågår! Just nu står ett motiverat Fenerbahce i 6.00 gånger pengarna mot ett reservbetonat Manchester United.

 

Spela hos FolkeAutomaten nu!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.