Säsongens hetaste match på Camp Nou

Messi

Pep Guardiola kommer hem till Barcelona, staden där han tillbringade flera år som tränare och vann ett antal stora titlar. Denna gång gör han det som tränare för Manchester City i en match som med all säkerhet kommer att bjuda på stor underhållning och fotboll utav högsta klass. Camp Nou är spelplatsen, följ med från klockan 20.45 för att inte missa en av säsongens matcher!

 

Barcelona – Manchester City | Avspark 20.45

Luis Enrique mot Pep Guardiola, Lionel Messi mot Sergio Agüero, det här är en match du inte vill missa. Hur ska Barcelonas före detta succétränare Pep Guardiola tas emot när han nu kommer hem som tränare för det engelska storlaget Manchester City?

Barcelona har inte förlorat en tävlingsmatch mot Manchester City så här långt och med en fronttrio beståendes utav Messi, Neymar och Suarez så hoppas man säkert förlänga den sviten ytterligare. I senaste ligamatchen gjorde man jobbet mot Deportivo La Coruna och vann med betryggande 4-0, värt att notera är att Lionel Messi gjorde comeback från skada och hann med att göra ett mål.

Motståndarna då, Manchester City. Efter att bara ha fått med sig ett oavgjort resultat i helgen hemma mot Everton så har man nu tappat det lilla försprång man hade skaffat sig i ligan. En förlust och en oavgjord på de två senaste matcherna sätter vissa frågetecken kring formen hos Pep Guardiolas gäng inför kvällens match.

Trots Peps vilja om att föra matcherna så kommer man nog få ställa in sig på ett mer omställningsorienterat spel i mötet med Barcelona. Det gäller för unga John Stones och Nicolas Otamendi att hålla koll på de tre essen i Barcelonas offensiv, enklare sagt än gjort.

Känslan är att Manchester City kommer få det svårt i kvällens match och en seger för hemmalaget ligger närmast till hands. I skrivande stund erbjuds vi runt 1.50 hos Betway, något som måste anses som spelbart en fotbollskväll som denna!

 

Spela med betway här!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.