Jose Mourinho

Slitet Manchester United jagar resultat mot Celta

José Mourinho har sagt att Europa League är prioritet för Manchester United den här säsongen då det ser ut att bli svårt att nå Champions League-platserna i Premier League-tabellen.

 

Sjukstugan United

Det är ett skadedrabbat Manchester United som flyger ner till den spanska västkusten för att försöka få med sig ett bra resultat inför returen på Old Trafford. Totalt har laget spelat 57 matcher den här säsongen, varav nio av dessa i april. Jämför det med serieledande Chelsea som i nuläget har spelat 42 matcher och kan koncentrera sig på ligaspelet.

Det är högst oklart vilken startelva som Mourinho ställer ut på planen, men det ryktas om att Eric Bailly och Paul Pogba har återhämtat sig och ska spela. Även Juan Mata verkar vara nära spel, men oklart om han startar eller om det blir inhopp.

Från olika medier låter det som att Chris Smalling och Phil Jones också är nära spel men inte aktuella mot Celta Vigo i kvällens drabbning. Övriga som är skadade och ser ut att vara borta resten av säsongen är Zlatan Ibrahimovic, Marcus Rojo, Luke Shaw och Timothy Fosu-Mensah.

 

Gamla fiender i Celta Vigo

Celta Vigos form är diskutabel då man har förlorat de tre senaste matcherna och man endast har mäktat med fyra mål framåt varav tre kom mot Tony Adams Granada som åker ur Primera Division. En intressant aspekt är att Celta har den förre Manchester City-spelaren John Guidetti som nog är taggad på att sätta käppar i hjulen för United. Lägg då till att den hete måltjuven Iago Aspas var i Liverpool under en kortare sejour, dock utan framgång. Men nog kan väl rivaliteten till United ha smittat av sig hos båda Celta-anfallarna.

Om bara tre dagar så ska man ställa upp mot ArsenalEmirates Stadium i ett prestigemöte. Men som Mourinho har tydligt uttryckt så prioriteras den här matchen.

Spela på Europa League hos ComeOn!

ComeOn

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.