Tottenham Harry Kane

Tottenham i nytt Londonderby

Tottenham gör sällan en dålig match. Nu ställs de mot lokalkonkurrenten West Ham.

Vad hände med West Ham?

Det som såg så bra ut året med bara ett par ynka poäng från Europaspel och en fin säsong bakom sig så är det stor kontrast i årets West Ham. Dimitri Payet bråkade sig bort i januarifönstret och antagligen mycket på grund av att Hammers aldrig lyfte till den nivå som förutspåddes. Istället har man fått harva i de nedre regionerna och balanserat strax ovanför nedflyttning större delen av säsongen. När West Ham åkte till White Hart Lane i november förra året slutade matchen 3-2 i Spurs favör i en stökig match med straffar åt båda lagen och två ostskivor på Winston Reid i slutminuterna.

Det Hammers som kommer till spel ikväll är inte särskilt likt den elva som startade förra matchen, då som tidigare nämnt Payet lämnade skutan medan Antonio, Obiang, Ogbonna och Sakho är skadade. Carroll är skadad i vanlig ordning, han med, men han var inte med i förra mötet heller.

Tottenham i fin form

Tottenham har nio raka vinster i ligan och i de fyra senaste matcherna har man hållit nollan. Det är ingen dålig svit som Pochettino är inne på. Segrarna har kommit mot Arsenal, Crystal Palace, Bournemouth, Watford, Swansea, Burnley, Southampton, Everton och Stoke. I FA-cupen åkte man nedsligt ut mot Chelsea med 4-2 förra helgen.

Att Spurs bara har släppt in 22 bollar, vilket är minst i ligan, har sin förklaring till stor del i att laget har hållit nollan 17 gånger den här säsongen i ligan. Det innebär att de i nuläget håller nollan i varannan match. Målskyttet framåt är det inget fel på heller då man fått ihop 71 baljor, lika många som Liverpool och en mindre än Chelsea som gjort flest på 72.

 

Spela på Premier League hos Mobilebet.com

Mobilebet

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.