unibet kampanj

Spela på CL-finalen hos Unibet och vinn resa till Liverpool med Glenn Hysén

På lördag är det dags för final i Champions League mellan spanska Real Madrid och engelska Liverpool. Spelar du på matchen hos Unibet har du chansen att vinna en resa till Liverpool med självaste Glenn Hysén senare i höst.

Real Madrid kan bli historiska genom att vinna sin tredje raka Champions League-final. Det blir dock lättare sagt än gjort då de ställs mot ett Liverpool som imponerat stort under våren och lyckats ta sig till sin första final i turneringen sedan den klassiska finalen nere i Istanbul år 2005. Vi hoppas så klart på en ny klassiker här och om du spelar på matchen hos Unibet har du chansen att vinna en resa till just Liverpool med ambassadören Glenn Hysén senare i höst.

Gå med i Unibets kampanj genom att klicka här

 

Du har alltså chansen att få hänga med störtsköna Glenn Hysén till Liverpool och se en match live i Premier League nästa säsong med flyg, hotell och två matchbiljetter inkluderat. Du kan alltså ta med en polare om du vinner!

Även de som kommer på andra – tionde plats vinner priser. 500 kronor i free bets finns att hämta ut för dessa människor och det är inte heller så pjåkigt.

Så här gör du för att gå med och delta i kampanjen

  1. Skapa ett nytt konto hos Unibet om du inte redan är medlem.
  2. Anmäl dig till kampanjen.
  3. För varje 100 kronor du satsar på finalen pre game eller live får du en lott till prisdragningen som sker senast 28 maj.
  4. Vinnarna presenteras via telefon och på Unibets hemsida sensast kl 19:00 28 maj.

Regler och villkor

  • Du måste anmäla dig till kampanjen.
  • Satsa minst 100 kronor på CL-finalen för att vara med och tävla.
  • Minsta odds för godkänt spel är 1.50.
  • Spelet kan vara både singel och kombinationer.
  • Spelet kan läggas både pre game och live.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.