zlatan challenge bethard

Kan du slå Zlatans VM-tips? Ta chansen och vinn en Rolex värd över 200 000 kronor!

Fotbolls-VM i Ryssland är nu oerhört nära och det är dags att börja fila på VM-tipsen. Allas vår Zlatan Ibrahimovic har redan lagt sina och utmanar nu dig att försöka slå hans förutspådda resultat. Ta chansen att slå självaste Zlatan och vinn hans Rolex plus en hel hög med cash!

Zlatan Ibrahimovic må inte delta på plan, men han är fortfarande med i allra högsta grad och tävlar i världens största fotbollsmästerskap. Tillsammans med Bethard har han skapat en egen tävling där han utmanar just dig till att försöka slå hans förutspådda resultat i fotbolls-VM 2018.

Gå med i Zlatan Challenge hos Bethard

 

Tävlingen heter Zlatan Challenge och är helt gratis att gå med i. Det enda du behöver göra är att skapa ett spelkonto hos Bethard, gå med i Zlatan Challenge och sätta igång med dina VM-tips. Du har absolut inget att förlora, men däremot väldigt mycket att vinna. Eller vad sägs om Zlatans egna Rolex-klocka värd 200 000 kronor plus en hel hög med cash? Vi tänker i alla fall ta chansen – Gör det du också!

Såhär gör du för att gå med och delta i kampanjen

  1. Skapa ett Bethard-konto.
  2. Gå med i Zlatan Challenge helt gratis och lägg dina tips.
  3. Slå Zlatan och vinn hans Rolex värd över 200 000 kronor plus upp till 100 000 kronor!

Regler och villkor

  • Du måste ha ett konto hos Bethard.
  • Tävlingen håller på mellan 18 maj – 14 juni.
  • Du tippar alla gruppspelsmatcher.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.