Spela på dam-fotboll under VM

Under början av sommaren så kommer det att finnas en hel del fotboll att följa Sverige i. Dels är det EM-Kval för våra svenska herrar för inte alls längesedan. Det är även i full gång med Dam-VM som detta år spelas i Kanada. Sverige har kvalificerat sig till tuneringen vilket vi anser är roligt och spännande för våra svenska stjärnor. Under två dagar nu så kommer flera matcher att spelas och det kommer garanterar vara massor av spelare som testar lyckan och tippar matchens slutresultat.

betway-odds-betting-dam-vm

Matcher under veckan

De matcher som kommer att spelas härnäst är innehåller en hel del intressanta möten. Vi har självklart matchen mellan Sverige och Australien som kommer att spelas på natten den 17:e juni. Det är en på förhand väldigt spännande match som egentligen kan sluta hur som helst. Oddsen för matchen är mycket jämna om det kan vara svårt att besluta ett resultat. Dock tror vi att du fortfarande gör smartast i att tippa in Sverige som segrare ur matchen. Både om du tar hänsyn till ditt hjärta och hjärna. Sverige har faktiskt ett starkt lag med till Kanada och vi tror att Australien inte kan rå på våra svenska fotbollstjärnor.

Spela på Dam-VM på Betway

Inne på Betway så kan du som spelare hitta massor av härliga odds och bettingsalternativ om du vill spela på sport och spel. Betway är en spelsajt där du kommer att bli erbjuden att spela med höga och bra odds. Det kan faktiskt vara väldigt avgörande vad du faktiskt till slut i odds, och det kan skilja en hel del mellan de olika spelsajterna på nätet. Vi hoppas att du tar chansen att göra som vi, och spela på alla Sveriges matcher på Betway odds och bettingssida.