Grattis Sverige U-21 till EM-Guld

Som du säkert inte kan ha missat så vann Sverige ett mycket välförtjänt EM-Guld i fotboll för herrar. Vi på denna sidan tippade självklart matchen och lyckades faktiskt vinna en slant på det. Det var efter halvlek som vi satte 50 kronor på att Sverige skulle bli det lag som skulle få lyfta pokalen i slutändan. Vi blev självklart glada för den vinst som vi fick plocka ut på cirka 168 kronor, efter att spelat på oddset; 3.25. Det var en liten chansning, men ibland så lyckas man.

u-21-em-foto

Fler odds på fotboll

Här på denna sida kommer vi snart att följa upp stora matcher i allsvenskan, Premier League, damallsvenskan och mycket annat. Därför rekommenderar vi dig starkt att läsa våra speltips, och bettingstips innan du väljer att spela på dina odds. Just nu har de stora ligorna uppehåll på grund av sommarens stora mästerskap. Så som U-21 EM och Dam-VM. Snart är det äntligen igång igen!

Spela hos Bet365

Inne hos Bet365 så råder det alltid härliga och värdefulla odds att spela för. Att spela på så bra odds som möjligt är självklart ett mål för alla spelare att göra. Igenom att spela på högre odds, så kan du se till att vinna mer pengar på din insats. På Bet365 så erbjuder de bra odds, som alla medlemmar är nöjda med. Kanske är det därför som Bet365 är en av de största spelsajter i världen när det gäller odds och betting.