Stor match för Cristiano Ronaldo

Ronaldo

Dags för dag två utav Champions League och vi har lika spännande utbud av matcher att välja bland även idag. Vad sägs om Juventus mot de regerande Europa League-mästarna Sevilla eller varför inte Real Madrid mot Sporting Lissabon? Det känns verkligen att Champions League är tillbaka och visst har man längtat efter att få höra den där hymnen igen och bevittna fotboll i världsklass. Var med från klockan 20.45 och spela live på samtliga matcher hos Mobilbet, marknadens hetaste odds för kvällen!

 

Real Madrid vs Sporting | 20.45 Santiago Bernabéu

Det mesta inför detta möte har kommit att handla om Cristiano Ronaldo och mötet med klubben där han en gång startade sin fotbollskarriär. Sporting Lissabon är en klubb som ligger portugisen mycket varmt om hjärtat och det kommer säkerligen kännas lite extra när han ikväll springer ut på Santiago Bernabéu.

Real Madrid, de regerande Champions League-mästarna går in i årets turnering som en av de stora favoriterna. Zinedine Zidane har verkligen fått ordning på laget och det råder för tillfället en stor harmoni i truppen. Man kommer senast ifrån en stabil 5-2 seger mot Osasuna i ligan där Cristiano Ronaldo var tillbaka från skada och fick göra mål direkt, viktigt för den nyss blivna EM-mästaren.

Sporting Lissabon har öppnat sin säsong på ett imponerande sätt med fyra segrar på lika många matcher, man har endast släppt in ett mål så här långt. Lite annat motstånd blir det ikväll när man ställs emot Real Madrid och det är nog ingen som räknar med att portugiserna ska ha något att hämta i kvällens match. Klockan 20.45 är det avspark, missa inte detta!

Spela på kvällens matcher hos MobileBet här!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.