Gruppspel i Europa League

Balotelli

Det är knappt så man hinner släppa matchen som vart innan det är dags för nästa, fotbollssäsongen är nu verkligen igång på riktigt! Vi lämnar Champions League bakom oss för en stund och riktar fokus emot kvällens fullmatade Europa League-schema. Feyernoord – Manchester United och Nice – Schalke 04 är bara ett par utav alla spännande möten vi har att se fram emot. Här på bettingsidor väljer vi att studera matchen i Nice lite närmare, en match där de flesta blickarna kommer att riktas mot en pånyttfödd Mario Balotelli.

Nice vs Schalke 04 | 21.05 Allianz Riviera

Ett av de kanske mest intressanta projekten runtom i fotbollseuropa äger just nu rum i Nice. Med en mängd spännande nyförvärv och en ny arena så ser framtiden ljus ut för den franska klubben. Younes Belhanda, Dante och sist men inte minst Mario Balotelli är några utav namnen som valt att dra på sig den rödsvarta tröjan inför årets säsong. Får klubben ut full potential ur dessa tre herrar så kommer man att bli mycket sevärda,

Schalke 04 kommer till kvällens match med två raka förluster, senast 2-0 emot Bayern München. Man har spelat bättre än vad resultaten ger sken av och man ska ha en god chans att plocka poäng ikväll när man möter Nice.

Utöver Nice och Schalke 04 så finns också Salzburg och Krasnodar i Grupp J, en jämn grupp där det är svårt att förutspå en vinnare. Följ kvällens matcher live på Unibet och hitta kvällens vinnande spel till marknadens bästa odds!

Kvällens matcher i Grupp J

21.05 Nice vs Schalke 04 (1) 3.00 (X) 3.10 (2) 2.50
21.05 Salzburg vs Krasnodar (1) 2.25 (X) 3.20 (2) 3.30

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.