malmö FF

Svenska Cupen: Ny dag, nya krafttag med bra odds från Toto2

Under söndagen blev Malmö FF äntligen klara för kvartsfinal i vad som kan kallas den säkraste seriesegern i modern tid. Malmö FF har under försäsongen övertygat otroligt mycket och att man därför skulle ro hem grupp A i Svenska Cupen var det nog inte en människa i hela världen som blev förvånad över. Nu väntar ett riktigt hett möte mellan Storebror Malmö FF och sladdbrorsan IFK Göteborg. Framåt Malmö!

Hämta bonus hos Toto2

Malmö har inlett säsongen otroligt starkt och det känns för närvarande som att man kan gå hela vägen i år. Först så ska vi gå igenom svenska cupen som precis avslutat gruppspelet. Malmö mötte på söndagskvällen Brommapojkarna i vad som från början var en seriefinal. Dock har de flesta i åtanke att den enda anledningen till att detta just var en seriefinal var just av den anledningen att Brommapojkarna inte mött Malmö FF än. När detta var gjort så såg det ut precis som väntat. Tre matcher, lika många vinster och full pott. Detta gjorde att skåningarna blev förstaseedade tillsammans med AIK, Djurgården, Östersund. Andraseedade lagen blev därför Häcken, Gais, Örebro och sist men inte minst IFK Göteborg.

Malmös väg till kvartsfinal

Malmö hade ett på förhand relativt tufft motstånd bestående av Dalkurd, Gefle och slutligen Brommapojkarna. Dessa lag  hade dock inte en chans mot ett malmö som för varje år blir starkare och starkare.

Man inledde Svenska cupens gruppspel med ett möte mot Dalkurd FF på ett kyligt Malmö IP matchen var inte alls någon höjdare och gav mycket mer att önska. Tack vare ett sent straffmål av Markus Rosenberg lyckades Malmö FF till slut vinna matchen med 1-0.

Veckan senare var det dags för den kanske jobbigaste bortaresan på länge. Inför ett iskallt gavlevallen var matchen tänkt att börja klockan 15:00. Dessvärre drog ett galet snöoväder inte över Gävle dagen till ära, vilket i sin tur gjorde att man, till alla bortasupportrars stora förtjusning var tvungna att skjuta fram avsparkstiden till 19:00.

När matchen väl drog igång så var det inget snack om vem som skulle ta hem detta. Efter att domaren blåst av matchen så hade malmö lyckats göra tre bollar och äntligen började malmöfansen kunna se ljuset i den så mörka tunnel som man varit i sedan Cupaguldet 1989.

Enkel seriefinal för de mesta mästarna

Mot Brommapojkarna så var det återigen ett malmö som direkt tog tag i taktpinnen. Efter drygt en halvtimme spelad så var det återigen Alexander Jeremejeff som var framme å nickade in 1-0 efter ett snyggt inlägg signerat Andreas Vindheim. Malmö ökade sedan på sin ledning genom Carlos Strandberg, vilket gjorde att det nu var helt klart vem som skulle ta platsen i kvartsfinalen. Brommapojkarna lyckades dock reducera i den 60:e matchminutet. Men detta var Malmös kväll och fem minuter efter reduceringen så stormade malmös egna produkt Mattias Svanberg in från vänsterkanten och placerade in 3-1. Ett mål som, efter Kevin Walkers Fantastiska frispark mot Jönköping södra, Kan vara bland de snyggaste i cupsammanhang såhär långt.

Nu väntar i helgen fyra kvartsfinaler och dessa ser ut såhär.

  1. Östersund – GAIS
  2. Djurgården – Häcken
  3. AIK – Örebro
  4. Malmö FF – Göteborg

Semifinalerna ser ut som följer

Vinnare match 1 – Vinnare match 4

Vinnare match 2 – Vinnare match 3

Så det blir med andra ord en riktigt spännande tillställning vi har att se framemot.

Vill du spela på någon av helgens matcher, eller vill du spela på någon av Champions League-matcherna som drar igång igen redan i veckan så kan vi rekommendera att du gör det hos Toto2. Där hittar du ett otroligt utbud av spel i alla dess former. Just nu får du dessutom en välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor.

Toto2 LOGO

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.