Liverpool spelare

Oddserbjudande ifrån Betfair på Premier League

Det vankas stormatch på Old Trafford, en utav världens mest uppmärksammade fotbollsmatch, den mellan Manchester United och Liverpool. Matchen betyder alltid så mycket mer än bara en match men denna gång känns det verkligen som att det är något extra i luften. Utnyttja oddserbjudandet ifrån Betfair och få boostade odds på både hemma- och bortaseger!

 

Manchester United – 12.00                          Liverpool – 13.00

 

Förlust är inget alternativ

Manchester United (2) och Liverpool (3) är två klubbar men djupt rotad rivalitet. Englands två framgångsrikaste klubbar är det som ställs mot varandra under lördag förmiddag. Matchen känns mer spännande än på många år då det är otroligt jämnt i kampen om Champions League-platserna.

Betfair LOGO

Liverpool har efter utskåpningen man åkte på borta mot Tottenham för ett par månader spelat upp sig rejält och nu känns man som ett utav Europas hetaste lag. Försvaret ser bättre ut än på länge och framåt har man den sylvassa trion med Mane, Firmino och Salah.

Manchester United imponerar inte fullt lika mycket men trots det tar man sina trepoängare. Senaste plockade man en seger borta mot Crystal Palace, även om den satt långt inne. Vad som gör det lite knepigt för José Mourinho är att man har en kommande Champions League-match mot Sevilla att ta hänsyn till. Det gäller för portugisen att spela ett smart spel här för att undvika några skador på nyckelspelare.

 

Boostade odds hos Betfair

För alla nya spelare så har Betfair höjt oddsen på både Manchester United och Liverpool inför lördagens match. Så oavsett vem du tror kommer avgå med segern så kan du spela på odds du inte hittar någon annanstans. 12 gånger pengarna på hemmasegern medans ett spel på Liverpool ger dig sanslösa 13 gånger pengarna. Passa på att ta del utav detta erbjudande nu, för fulla regler och villkor rekommenderar vi dig att gå in på Betfairs hemsida.

Betfair banner

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.