Svenska Cupen logo

Svenska Cupen: Ny Omgång, nya krafttag!

Under den senaste veckan har det spelats en hel del Europeisk fotboll. I Champions League vi bland annat fått se Chelsea ta emot Barcelona hemma på Stamford Bridge. Matchen var underhållande och slutade rättvist 1-1. Nu väntar ett returmöte på Camp Nou om två veckor. Dessutom hade vi ett svensk-lag med i sextondelsfinalerna av Europa League då Östersund lyckats med bedriften att dels ta sig till gruppspel, och sedan gå vidare därifrån. Dock blev som väntat Arsenal numret för stort för Jämtlands stolthet. I helgen är det däremot dags för en annan mäktig turnering. Och som vi alla redan vet så är det givetvis Svenska cupen vi pratar om.

Hämta en grym bonus hos Casinia Sport

Malmö har under säsongsinledningen sett otroligt starka ut i år och det känns verkligen som att laget i år kan ta hem dubbeln. Laget som senast vann dubbeln var, tro det eller ej, Helsingborgs IF. Att Heif sju år senare skulle vara ett mittenlag i superettan kunde väll ingen tro. Men med en supporterskara som slår ner sin egna spelare så var det som upplagt för att laget skulle trilla rakt ner i Marianergraven (läs Superettan), vilket man också gjorde.

När man som supporter börjar tro på Granqvist-effekten

Nu verkar man dock ha fått ny glöd efter att Andreas Granqvist beslutat sig för att återvända till klubben han en gång spelade i. Det återstår däremot att se om han blir lika omtyckt som Henke Larsson blev när han förgäves försökte vända på skutan.

Malmö blev efter fjoråret av med halva laget. Eftersom ingen av de andra spelarna ville representera något annat lag än Malmö i Europa så var det en hel del spelare som flyttade till andra sidan jordklotet för att istället spela i Major Soccer League. Däremot fick Anders Cristiansen möjlighet att spela för belgiska Gent, vilket han inte kunde tacka nej till.

Däremot har Danne som vi alla vet alltid några ess i rockärmen. Han lyckades således handplocka de absolut bästa spelarna i allsvenskan till de mesta mästarna. Av denna anledning ser vi inte att man har något annat mål än att erövra dubbeln.

Alla blickar mot Gävle!

Tittar vi generellt över helgens matcher så är det matchen Gefle IF – Malmö FF som finns i de svenska folkets tankar. Många Malmöfans förväntas inta Gavlevallen och heja fram Skånelaget till ännu en triumf. Den matchen som på pappret känns mest självklart är däremot Örebro SK  – Helsingborg.  Helsingborgsgänget har för närvarande en poäng och förlorar man på lördagen så är turneringen slut innan den ens hunnit börja. Givetvis tråkigt för alla Heif:are, samtidigt som man vid det här laget vant sig vid att vara ett deltagarlag.

Vill du spela på någon av matcherna i Svenska Cupen eller någon av de andra matcherna som spelas i helgen så kan vi rekommendera att du gör det hos Casinia Sport. Där hittar du ett brett utbud av odds i alla dess former. Just nu får du dessutom en grym bonus när du registrerar dig som ny kund. Bonusen ligger på 100% upp till 2100 kronor.

 

Casinia

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.