Malmö FF

Europa League: Flera tunga returmöten väntar ikväll med bra odds!

Igår kunde vi summera de första matcherna i Champions Leagues åttondelsfinaler. I Sevilla så kom Manchester United undan med blotta förskräckelsen när man spelade 0-0. United har myckat att tacka målvakten De Gea för att det bara blev 0-0. Sevilla hade heöa 8 skott på mål medan united hade ett skott. Nu väntar en retur på Old Trafford som kan bli otroligt intressant. Men ikväll är det dags för returmatcher i Champions League då Östersund gästar Emirates Stadium och den andra matchen i sextondelsfinalerna. Avspark 21:05 på Emirates Stadium.

Hämta en grym välkomstbonus hos Toto2 här!

Om vi blickar tillbaka till de första mötet lagen emellan så gick Östersund ut med alldeles för stort självförtroende. Att man skulle kunna spela sig ur situationer mot självaste Arsenal var något som man fick sota rejält för. Att ligga så djupt ner och spela kortpassningsspel är någonting som brukar straffa sig direkt. Och den gången var inget undantag.

Därefter spelare östersund upp sig rejält och hade genom Samman ghoddos flera bra lägen att kunna göra mål. Dessutom hade man en straff i slutet av matchen som man borde ha förvaltat bra mycket bättre än man gjorde.

Nu slutade matchen 3-0 till Arsenal och ska vi vara riktigt ärliga så finns det ingen nerv i denna matchen över huvudtaget. Det känns som att Kindberg & Co. har gjort sitt i denna turneringen och man åker ut med flaggan i topp. Arsenal är en av världens bästa fotbollsklubbar och det ska i ärlighetens namn inte finnas något man kan göra i Östersundslägret.

Malmö FF går för dubbeln i år!

Ingen har väll missat hur Malmö presterat under försäsongen. Man har varit fullkomligt lysande och slagit den ena motståndaren efter den andra. Man har på fem matcher bara släppt in ett mål, vilket var mot DC United i en match där malmö visade prov på att kämpa till domaren blåst av matchen. Man låg under med 1-0 inför de sista 20 minuterna. Då slängde man in Carlos Strandberg med uppgift att vända matchen, vilket han efter 15 minuter hade gjort med sina två mål.

I den första matchen i Svenska Cupen så var det en överkörning som heter duga. Matchen skrevs dock bara till 1-0, efter att Markus Rosenberg distinkt tryckt in 1-0 bakom dalkurdmålvakten.

Nu väntar en spännande tillställning mot Gefle IF. En vinst i denna matchen och vi har en trolig seriefinal veckan därpå mot Brommapojkarna. En vinst här och serievinsten är ett faktum.

Det finns många spelbolag som trots utgångsläget har flera bra odds på Malmö FF.

Vill du inte spela på Malmö FF utan istället på kvällens matcher i Europa League så kan vi rekommendera att du gör det hos Toto2. Där hittar du grymma odds och ett enormt utbud på olika sorters sporter. Toto2 är förövrigt en riktigt bra spelsida för dig som är intresserad av trav. Just nu får du dessutom en grym välkomstbonus på otroliga 100% upp till 1000 kronor.

Toto2 gif

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.