Tuff bortamatch för Crystal Palace

Ross Barkley

Vi tar oss till Goodison Park i Liverpool för matchen mellan Everton och Crystal Palace. Två lag som öppnat ligaspelet på ett lovande sätt sparkar klockan 21.00 igång vad som är den enda matchen ifrån Premier League för kvällen. Ska Everton klara av att studsa tillbaka ifrån den snöpliga förlusten senaste mot AFC Bournemouth eller ska Crystal Palace med Cristian Benteke i spetsen sätta stopp för Ronald Koemans mannar? Spela på matchen hos Unibet!

Everton – Crystal Palace | 21.00 Goodison Park

Everton var ett utav lagen som öppnade årets ligaspel med att gå obesegrade under de första fem matcherna. Den sviten skulle dock få ett slut då man i förra omgången åkte på en något överraskande förlust borta mot AFC Bournemouth med 1-0. Nu är det upp till bevis för Ronald Koeman och hans Everton om man har vad som krävs för att snabbt studsa tillbaka till det vinnande spåret.

Crystal Palace och Alen Pardew har de senaste tre matcherna hittat formen med besked. 9 inspelade poäng på de matcherna har gjort att laget just nu befinner sig på en stabil 7:e-plats i tabellen. Nyförvärvet ifrån Liverpool, Cristian Benteke börjar alltmer komma in i laget och står för tillfället på 2 gjorda mål. Att få igång den storväxta belgaren är ett måste för Crystal Palace om man ska nå en framskjuten position i ligan.

Unibet erbjuder i skrivande stund 1.71 för hemmaseger och 5.20 för bortaseger, klar fördel Everton med andra ord. Du kan självklart välja att spela på matchen live, se till att hänga med från och med klockan 21.00!

Spela med Unibet Här!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.