Schalke 04 tar emot Rebull Salzburg

Schalke

Europa League får förgylla våran torsdag och det är inte lite matcher vi har att se fram emot. Med spel i samtliga grupper så är det fullt ös från och med klockan 17.00 fram till sen kväll. Schalke 04 – Salzburg, Fenerbache – Feyenoord och Manchester United – Zorya är bara några utav alla möten som inte får missas. Kvällens bästa odds på Europa League hittar du hos NordicBet som även erbjuder livespel på samtliga matcher!

 

Schalke 04 vs Salzburg | 19.00 Veltins Arena

Trots att man öppnat ligaspelet i Tyskland på sämsta tänkbara sätt så fick Schalke 04 ändå med sig en mycket stark vinst ifrån Nice i senaste omgången utav Europa League. 1-0 slutade matchen och det gör att man för tillfället leder gruppen på samma poäng som Krasnodar. Nu ställs man mot Salzburg i en match där man är klara favoriter till att vinna.

Salzburg, eller Redbull Salzburg som de korrekt heter är ett lag som ofta skapar känslor runtom i fotbollsvärlden. Majoriteten av fotbollsintresserade anser att det som företaget Redbull genomför med uppköpet av fotbollsklubbar är moraliskt fel, något som gjort att klubben skaffat sig många fiender på senare år. Man ligger för tillfället på andraplats i den österrikiska liga, 4 poäng bakom ledande Sturm Graz.

I kvällens match får Schalke 04 anses som klara favoriter trots den svaga inledningen på ligaspelet. I grunden har man en trupp som ska vara med och slåss om Europaplatserna i Bundesliga och då ska inte ett lag som Salzburg vara en omöjlig uppgift att lösa!

 

Spela på samtliga av kvällens matcher hos NordicBet här!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.