Manchester United

Tuff bortamatch för Manchester United med grymma odds hos Bethard!

Under Tisdagen är det återigen dags för Manchester United att dra på sig matchstället. Man spelar den första åttondelsfinalen på bortaplan mot Sevilla. Man gör det utan Malmö-profilen Zlatan Ibrahimovic som fortfarande är skadad. Något som däremot intresserar de flesta inom fotbollsvärlden är Malmö FF:s chanser att efter 29 år vinna cupen igen. Man har under försäsongen sett otroligt starka ut och det känns som om Cupen äntligen kan bli Himmelsblå igen.

Hämta en grym völkomstbonus hos Bethard här!

Nu har man dock många matcher kvar och närmast riktar vi blickarna mot Gevlevallen och Svenska Cupens andra omgång mellan Malmö FF och Gefle IF. Gefle förlorade den inledande matchen mot Brommapojkarna och söndagens match kommer inte bli ett undantag i förlustraden. 0-3 är ett resultat vi ska ta på största allvar. Kom ihåg var ni läste det först.

Malmö FF flyger mot Champions League!

Malmös lag såg vingklippt ut inför säsongen. Man tappade Erdal Rakip, Jo Inge Berget, Anton Tinnerholm, Egzon Binaku, Magnus Eikrem och sist men inte minst Anders Cristiansen. Därför var det glädjande att man lyckades signera Eric Larsson som ersättare till tinnerholm, Fouad Bachirou som ersättare till Anders Cristiansen. Och Traustasson som ersättare till yttermittfältet. Dock ser det ut som att man tänker låta Mattias Svanberg få chansen i år. Dessutom så känns det som att man i år har bra chanser att lyckas ta sig vidare till Champions League. Det finns nog ingen som kan ha glömt bort den största skandalen i modern tid när Malmö FF förlorade över FC Vardar i en match som kommer gå till historien.

Dock är det dags för Malmö FF att återigen ta sig in i Champions League i år. Man har sett otroligt starka ut och därför känns det som ett rimligt mål att ha.

På tal om Champions League så är det ikväll dags för de sista Åttondelsfinalerna i årets upplaga. Manchester United åker till Sevilla för att spela den första matchen av två.

Tuff bortamatch väntar Manchester United

Manchester United har under de senaste matcherna inte riktigt kommit upp i den standard vi är vana vid att se dem. Däremot är Champions League en helt annan turnering och det gäller att vara starka varje minut när det nu drar ihop sig för slutspel.

I den andra matchen så är det Shakhtar Donetsk som möter Roma på hemmaplan. Detta möte är väldigt ovisst men dock ger vi favoritskapet till Itelienarna då ligan är bättre samt att man på pappret är ett bättre lag. Dock ska vi ha i åtanke att Shakhtar Donetsk sett bra ut under säsongen som gårr. Man ligger etta i den Ukrainska ligan, tre poäng framför Dynamo Kiev.

När vi dock summerar matcherna ikväll så känns det väldigt ovisst. Dock kan hemmaplan spela en viktig roll. Dessutom brukar inte Shakhtar Donetsk befinna sig i slutspel i Champions League. Därför kommer det vara ett extremt taggar lag som stiger in på hemmaplan.

Vill du spela på Någon av Champions League-åttondelsfinalerna eller vill du kanske spela på att Malmö går vidare till kommande Champions League-gruppspel så kan vi rekommendera att du gör det hos Bethard. Just nu får du som ny kund otroliga 200% upp till 1000 kronor i välkomstbonus. Detta erbjudande är otroligt bra och står sig väldigt högt bland de andra spelbolagen.

Mycket nöje!

Bethard

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.