Tuff match för Sverige på Friends Arena

Sverige Bulgarien

1-0 mot Luxemburg ska följas upp av ännu en trepoängare när Sverige under måndagskvällen tar emot Bulgarien hemma på Friends Arena. I en tid då landslaget drar allt mindre publik till matcherna och kvaliteten på spelarna sviktar så är det viktigt att resultaten fortsätter komma, och vad passar då inte bättre än en vinst ikväll. William Hill erbjuder just nu 1.50 gånger pengarna på svensk seger, ett spel som på förhand känns klart spelvärt!

 

Sverige – Bulgarien | Avspark 20.45

Det var inte mycket som stämde i spelet mot Luxemburg och Sverige ska vara mycket glada över att Mikael Lustig till slut kunde göra det avgörande 1-0 målet. Till kvällens match spekuleras det om att Ola Toivonen ska chansen från start vilket innebär att John Guidetti förpassas till bänken. Om detta är lösningen på anfallsspelet eller inte återstår att se, men sanningen är den att det inte kan bli mycket sämre än vad det var mot Luxemburg.

Bulgarien kommer senast ifrån en förlustmatch mot Frankrike med 4-1 och är det något som man verkligen behöver styra upp så är det försvaret. 7 insläppta mål på två matcher kommer inte att ge laget några chanser till avancemang, inte heller några poäng i kvällens match mot Sverige.

Kvällens match är en som Sverige ska vinna men då krävs det betydligt mer fart i spelet än vad som var fallet sist. William Hill erbjuder spel på samtliga VM-kvalmatcher så in och lägg dina spel för kvällen redan nu!

 

Spela med William Hill här!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.