Sverige jagar första vinsten

Markus Berg

Klockan 20.45 är det dags att dra på sig den svenska landslagströjan, vässa stämbanden för nationalsången och bänka sig framför tv:n. Sverige mot Luxemburg, Janne Anderssons andra match som förbundskapten och det enda som räknas är tre poäng. Efter att ha spelat oavgjort mot Nederländerna i den första VM-kvalmatchen så kan vi alla enas om att ikväll är det seger som gäller och inget annat. Spela på matchen hos Unibet fira in den svenska segern med en utökning av spelkassan!

 

Luxemburg – Sverige | Avspark 20.45

Ett Luxemburg som inte vunnit en landskamp sedan man slog Grekland i en träningsmatch i november 2015 ska inte innebära allt för mycket problem för det svenska landslaget. Lägg därtill att man lider utav skador på flera nyckelspelare och vi kan snabbt konstatera att tre poäng är det enda som gäller i kvällens möte.

I ett VM-kval där konkurrensen om kvalificeringsplatserna är stenhård så gäller det att hålla koncentrationen uppe trots att motståndet stavas Luxemburg. Det har Janne Andersson försäkrat sig om att spelarna gör och förhoppningsvis får vi ikväll bevittna Sveriges första vinst i detta kval.

Enda bortfallet inför kvällens möte är Sam Larsson som mycket besviken fick lämna återbud efter att ha ådragit sig en skada i senaste matchen för sitt Heerenveen. Ersättare blir Viktor Claesson som till vardags spelar i Elfsborg.

Spela på Sveriges match plus övriga VM-kvalmatcher hos Unibet. Med över hundra spelmarknader, både live och pre-game så är Unibet ett självklart val!

 

Spela hos spelbolaget Unibet här!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.