Tufft test för Sverige mot Frankrike

Frankrike vs Sverige

Frankrike mot Sverige på Stade de France, en match som väl bara kan sluta på ett sätt? Nåväl, matchen ska först spelas och alla vet vi att det är på planen och inte på pappret som matcher avgörs. Något överraskande så är det Sverige som leder VM-kvalgruppen före kvällens motståndare, låt oss hoppas på att det förblir så!

 

Frankrike – Sverige | Avspark 20.45

Paul Pogba, Antoine Griezmann och Dimitri Payet. Där är några utav namnen som Sverige ställs emot ikväll när man äntrar Stade de France. Allt annat än en enkel uppgift för det svenska landslaget som kommer vara tvungna att göra en felfri insats om man ska få med sig något ifrån kvällens möte.

Från EM till VM-kval. Det är mycket som har hänt under de dryga fyra månaderna som gått sedan EM i Frankrike avslutades för svensk del. Ny förbundskapten och ett helt gäng nya spelare gör att ovissheten är större än på länge när man ikväll ställs emot ett utav världens starkaste landslag. Uppladdningen kunde ha varit bättre för Janne Andersson och det svenska laget som har fått brottats med en del skador innan kvällens match.

Martin Olsson, Mikael lustig och Marcus Berg är alla borta på grund utav skador vilket kan öppna upp för en del nya ansikten. Det har ryktats om att Jakob Johansson ska få chansen i kvällens match vilket skulle betyda att den före detta IFK Göteborg-spelaren gör sin första tävlingsmatch i landslaget.

Ska man tro oddsen ifrån Mobilbet inför matchen så är Frankrike stora favoriter och det med all rätt. Sverige kommer med största sannolikhet att sjunka djupt och lägga hoppet till snabba omställningar.

Tips: 3-1 Frankrike