Få skrällar i VM-kvalet

Aduriz

Det slutade med förlust för det svenska landslaget när man under fredagskvällen mötte Frankrike på Stade de France. 2–1 slutade matchen och trots en mycket väl genomförd match ifrån Sveriges sida så räckte man inte till mot ett stjärnspäckat franskt landslag. Nu väntar en träningsmatch mot Ungern innan landslagsuppehållet är över för denna gång!

 

Favoriterna levererade

Det var en helg där de stora fotbollsnationerna runtom i Europa visade vilken skicklighet man besitter. England, Spanien, Italien, Belgien och Tyskland vann alla sina respektive matcher med klara siffror och befäster på så sätt sina platser i toppen av kvalgrupperna.

Grupp G fortsätter att vara en utav VM-kvalets absolut jämnaste grupper med två favoriter i form utav Spanien och Italien. Spanjorerna tog under lördagen emot Makedonien i Granada och vann planenligt, 4–0 slutade matchen och det var aldrig något snack om vart de tre poängen skulle hamna.

Comeon

Italien gjorde sitt för att haka på i toppen när man säkert slog tillbaka gruppens slagpåse Lichtenstein med 4–0 på bortaplan. Matchen var avgjord redan i halvtid då resultattavlan visade 4–0 till bortalaget och Italien kunde sedan kontrollera tillställningen fram till domaren blåste för fulltid.

Både Italien och Spanien står för tillfället på 10 poäng med Israel just bakom på 9 inspelade poäng. Det är ingen skräll att de båda giganterna inom europeisk fotboll är med uppe i toppen och känslan är att mötet lagen emellan nästa år kan komma att bli helt avgörande för förstaplatsen i gruppen.

Nästa landslagsuppehåll hittar vi i mars nästa år men innan dess har vi mängder av ligamatcher att se fram emot!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.