Två svenska lag i Europa League-kvalet

IFK Göteborg och AIK, det är våra två svenska lag som ska försöka visa Europa att Sverige är att räkna med i klubblagsfotbollen. Motståndet ökar och tillåtelsen för misstag minskar, nu ger det sig vem som har kvaliteten att möta de allra bästa. På Expekt kan du självklart spela på samtliga matcher, både live och innan matchstart. Kika in redan nu för att ta del av de senaste och bästa oddsen!

AIK mot Europeiskt storlag

Det var ingen drömlottning för de gulsvarta ifrån Solna. AIK kommer under torsdagskvällen att ställas emot Panathinaikos, laget där bland annat Marcus Berg håller till. Räkna med en tuff uppgift där det måste till något alldeles extra för att AIK ska få med sig ett bra resultat till returmötet.

Kvällens match spelas nere i soliga Grekland inför en kokande hemmapublik. Pressen kommer att vara stor på AIK-spelarna och det vill till att alla gör sitt jobb för att ett bra resultat ska bärgas ifrån kvällens match.

Spela på matchen hos Expekt och vinn storkovan vid seger för AIK. Just nu erbjuds du hela 6.50 gånger pengarna för bortavinst och alla vet vi att vad som helst kan hända i fotboll.

Panathinaikos                                   1.48

Oavgjort                                              3.90

AIK                                                       6.50

 

IFK Göteborg, vårat andra svenska hopp i Europa League spelar ikväll hemma mot nordiska grannen HJK Helsinki. En match som göteborgarna på förhand ska ha goda chanser till att vinna om man spelar på samma sätt som man för tillfället gör i Allsvenskan.

Hitta kvällens odds här!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.