Underhållande match på The Hawthorns

Nacer Chadli

Chelsea FC blev helgens stora vinnare i helgen när man tog hand om förstaplatsen i Premier League efter att ha vunnit borta mot Middlesbrough. Tappade gjorde Liverpool som aldrig lyckades få hål på ett hårt kämpande Southampton trots en mängd fina lägen att ta ledningen. Nu återstår en match innan vi kan lägga den 12:e omgången till handlingarna och det är matchen mellan West Bromwich och Burnley. Avsparkstiden är 21.00 och spelplatsen The Hawthorns, spela på matchen hos Bethard!

 

West Bromwich – Burnley | 21.00

Ett poäng skiljer lagen inför kvällens match som går av stapeln på The Hawthorns. Flera spelare har varit iväg på landslagsuppdrag men då matchen spelas så sent som idag så ska den fysiska statusen inte vara några problem. I West Bromwich så är man glada över att välkomna Nacer Chadli tillbaka till truppen då han varit borta på grund utav skada sedan en tid tillbaka. Belgaren har varit en starkt bidragande orsak till att laget ligger så bra till som man gör då han varit inblandad i hälften utav lagets mål framåt.

I Burnley finns där inga nya skadebekymmer att ta hänsyn till utan det är bara Stephan Ward som anses osäker till spel. Bortalaget har inte förlorat på sina tre senaste matcher, skulle man undvika förlust ikväll så är det första gången sedan december 2014 som man går obesegrade under fyra raka matcher.

Kvällens match finns att spela på hos Bethard där du även kan välja att spela live med de senaste oddsen. Matcher dessa lag emellan brukar inte sällan bli målglada historier så ett spel på över 2.5 mål i matchen kan vara värt att lägga en slant på, just nu 2.20 i odds!

 

Spela med Bethard och bli en vinnare här!

Tidigare möten:

08.02.15 PL Burnley West Brom 2 : 2
28.09.14 PL West Brom Burnley 4 : 0
03.02.09 FAC Burnley West Brom 3 : 1
24.01.09 FAC West Brom Burnley 2 : 2
02.02.08 CHA West Brom Burnley 2 : 1

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.