RB Leipzig i jakt på serieledning

RB Leipzig

Så var ligafotbollen tillbaka och vi kan återigen njuta av en helg fullspäckad av fotboll i absoluta världsklass. På dagens meny hittar vi totalt fyra matcher ifrån Europas största ligor, Lorient – Monaco, Lille – Lyon, Real Betis – Las Palmas och sist men inte minst Leverkusen mot RB Leipzig. Från klockan 19.00 är det full fart och oavsett om du föredrar tysk, spansk eller fransk fotboll så är det otroligt skönt att ligafotbollen är tillbaka!

 

Bayer Leverkusen – RB Leipzig | Avspark 20.30

Obesegrade i de första tio matcherna, en målskillnad på 20:7 och en delad förstaplats i Bundesliga. En beskrivning på Bayern Münchens säsongsinledning? Det hade mycket väl kunnat stämma men svaret är nej, resultatraden är nykomlingen RB Leipzigs inledning på ligaspelet. Vi var inte många som hade hört talas om det Red Bull-ägda fotbollslaget innan denna säsong när de tog steget upp i högsta ligan. Nu har man överträffat alla förväntningar och har med hjälp av ett energifyllt spel där det går ut på att sätta in en enorm press på motståndarna gått obesegrade såhär långt in i ligaspelet.

Ikväll ställs man emot ett Bayer Leverkusen som för tillfället ligger på en 8:e-plats i ligan. En spelare som verkligen kommit till rätta denna säsong och som RB Leipzig måste se upp med är den forne Manchester United och Real Madrid-spelaren Javier Hernandez, 5 mål såhär långt.

Kvällens möte har alla förutsättningar för att bli sevärt och fartfyllt. Räkna med en jämn match där uddamålet med största sannolikhet kommer att bli avgörande. Blir Bayer Leverkusen (2.25) laget som sätter stopp för RB Leipzigs (3.00) förlustfria svit eller fortsätter Emil Forsberg och hans lag på det inslagna vinnarspåret?

 

Spela hos OddsAutomaten nu och hämta en grym bonus!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.