ronaldo

Vad tror vi om dagens topptips? Läs allt här!

Här har vi två storfavoriter på kupongen varav en ställs mot ett katastrofalt dåligt lag. Uruguay – Saudiarabien kommer sannerligen inte bjuda på några överraskningar. Förutom VM så fortsätter den svenska fotbollen sin stilla gång, fem matcher från Division 1 och 2 är på menyn idag!

 

Spelstopp: 13.59

 

[topptipset]

 

1. Portugal – Marocko 1

Öppningsmatchen mot Spanien var för Portugal en chans att visa upp sig och visa vad han går för, Ronaldo alltså. Hattrick och enda målgörare i laget betyder att han ensam stod emot Spanien, mer eller mindre, och det ska inte underskattas. Marocko klarade sig bra spelmässigt mot Iran i öppningen, men förlorade ändå. Vi tror såklart på Portugal, men de ser ut att vara väldigt stora favoriter om man ser till streckningen. Om Ronaldo har en mindre bra dag kan det säkert bli problem mot Marocko. Ettan är utgång men ta så många som möjligt så du är säker!

 

2. Uruguay – Saudiarabien 1

David mot Goliat i Grupp A. Redan i inledningen har vi berättat vad vi tror om den här bataljen, och den kommer med största sannolikhet inte att gå sagovägen denna gången. Uruguay kanske inte spelade sitt bästa spel mot Egypten, men lyckades plocka hem det och om Suarez hade skärpt till sig lite hade man vunnit med större marginal än man gjorde. Saudi förlorade 0-5 i premiären och hade inte en chans, trots en dålig insats från Ryssland. Sydamerikanerna har fördel på varje position, har mer rutin och vi är säkra på att de vinner detta enkelt. Etta!

 

3. Iran – Spanien 2

Iran lyckades ta hem matchen mot Marocko i premiären, men som sagt var det inte en lätt seger. Iran klarade sig med hjälp av sin goda defensiv med några offensiva spelare som nog kan göra en insats i fronten. Spanien gjorde en bra spelmässig insats mot Portugal, och är en av de som kan ha en chans på titeln detta år! Ronaldo hindrade vinsten för spanjorerna, och här ska det ändå vara en klasskillnad som leder Spanien till vinst! Tvåan streckas hårt med rätta, ta spiken ändå!

 

4. Karlskrona – Torns IF 2

I Sverige står det mellan Karlskrona och Torns i Divison 1 Södra. Karlskrona har bara lyckats plocka en enda pinne på de senaste matcherna, och åkte på förlust mot Kristianstad senaste. Då lyckades dessutom den stabile mittbacken Jesper Gustafsson dra på sig rött kort vilket betyder att han är avstängd i denna match. Torns IF har lyckats bra som nykomlingar i ettan och ligger på samma poäng som Mjällby i topp av tabellen inför omgång 12. Fyra raka vinster betyder god nuvarande form, och vi tror man kan förlänga vinstsviten här! Höger är utgångsläget!

 

5. Lunds BK – Mjällby 2

Som sagt toppar Mjällby divisionen efter 12 omgångar, och med ett dåligt resultat borta betyder det att de spelat helt strålande hemma. Man lyckades spela jämnt 1-1 mot tvåan Oskarshamn, där de sistnämnda kvitterade i allra sista stund. Matchen var första gången Mjällby tappade poäng hemma denna säsong. Lund har två raka segrar på Klostergården och det har generellt sett gått rätt bra där, dock så får man ändå sätta ledarna som favoriter trots lite halvtaskig bortaform. Tvåan sitter men det är gränsfall!

 

6. Karlberg – Lidingö 1

I Norra Svealandsettan får Lidingö kämpa. Man tog förvisso senast en seger mot Sundbyberg, men förlorade fyra raka innan dess. Karlbergs BK ligger en ynka poäng före i tabellen, men har bättre form än så! Man är obesegrade hemma på Stadshagen för säsongen, och har inte förlorat på nio matcher! Ettan streckas dock ändå lågt, så det får bli utgången!

 

7. AFK Linköping – Värmbol 1

Lagen ligger på samma poängsumma i tabellen efter elva omgångar: 13 pinnar. Linköping är nykomlingar i Södra Svealandstvåan och förlorade senast mot Enskede med 0-3. Vi är säkra på att Värmbol är ett motstånd som är överkomligt, så man har nog en god chans att komma tillbaka på rätt bana igen: vinnarbanan. Värmbol förlorade senast hemma mot Haninge med 0-1, men har bara tagit två poäng hemma. Gästerna är mycket bättre borta än hemma, utgå från ettan men gardera ändå!

 

8. Nosaby – Hässleholm 1

Sista matchen för kupongen är Nosaby mot Hässleholm, stadion: Nya Vallbjörka. Man ligger på tredje plats inför tolfte omgången i hemmalaget, dock så har de två senaste slutat med nederlag. Nosaby har inte ens fått in ett mål på de matcherna för övrigt. Hässleholms form ska man dock inte heller hurra över. En seger senaste sex matcherna lyder resultattavlan, och ingenting talar för att man skulle ha det bättre borta. 1X duger här!

 

Kassaskåpet! – Uruguay

Ska det bli några poäng alls för Saudierna denna sommar kan de omöjligen spela som de gjorde mot Ryssland. Uruguay är den svåraste matchen på pappret, ingenting talar egentligen för asiaterna här och spiken är gjuten!

 

Varningen! – Marocko

För den risksugne ligger Marocko och väntar på kupongen, och det är faktiskt inte speciellt dåliga chanser man bjuds på. Defensiven kan man hoppas siktar allt på Ronaldo, och om de lyckas stoppa honom tror vi man har bra chans mot Portugal! Denna kan rensa fint!

 

32 rader

 1. Portugal – Marocko 1x
 2. Uruguay – Saudiarab. 2
 3. Iran – Spanien 1
 4. Karlskrona – Torns IF x2
 5. Lunds BK – Mjällby 2
 6. Karlberg – Lidingö 1x
 7. AFK Link. – Värmbol 12
 8. Nosaby – Hässleholm 1x

 

144 rader

 1. Portugal – Marocko 1×2
 2. Uruguay – Saudiarab. 1
 3. Iran – Spanien 2
 4. Karlskrona – Torns IF x2
 5. Lunds BK – Mjällby x2
 6. Karlberg – Lidingö 1x
 7. AFK Link. – Värmbol 1×2
 8. Nosaby – Hässleholm 1x

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.