iran spanien boostade odds betfair vm 2018

6 gånger degen på spanjorerna att vinna över Iran

Ikväll ställs en av de stora favoriterna att ta hem hela mästerskapet Spanien mot nederlagstippade Iran i en riktig måstematch för spanjorerna. Betfair kryddar tillställningen med en fin oddsboost för alla nya medlemmar där du får 6.00 i odds på Spanien-seger.

Taggat Spanien

Ett självmål av Aziz Bouhaddouz i den sista spelminuten räddade tre poäng för Iran i premiärmatchen mot Marocko i fredags. I och med att Spanien och Portugal kryssade innebär detta att Iran, åtminstone tillfälligt, innehar förstaplatsen i Grupp B.

Hämta oddsboosten hos Betfair

 

Men det blir sannerligen lättare sagt än gjort för Saman Ghoddos och hans lagkamrater att avancera från gruppen då de har kvar att möta just Spanien och Portugal, de två gruppfavoriterna. Spanien kommer vara taggade till tänderna för att ta sin första trepoängare i turneringen och har kniven mot strupen att göra just det ikväll mot Iran.

De mindre nationerna har gång efter annan svarat för imponerande insatser i turneringen så här långt och lyckats störa de största nationerna, men Iran kommer nog dessvärre inte ha mycket att hämta mot ett alldeles för starkt Spanien. En höjning från 1.18 till 6.00 till Spanien-seger är alltså för bra för att stå över.

Så här gör du för att ta del av oddsboosten

  • Skapa ett spelkonto hos Betfair med kampanjkod ZFBMCV.
  • Placera ett spel på att Spanien vinner matchen.
  • 50 kronor är högsta kvalificerade satsningen som räknas till kampanjen.

Villkor och regler för oddsboosten

  • Denna oddsboost gäller endast för nya medlemmar hos Betfair.
  • Max insats som räknas till oddsboosten är 50 kronor.
  • Vinner Spanien får du din insats i kontanter, resten får du som gratisspel.
  • Gratisspelen ska placeras till lägsta odds 1.20.