Viktigt möte i Allsvenskan

Onsdag och åter dags för Allsvenskan. En match har vi att se fram emot och det är inte vilken som helst då IFK Norrköping tar emot Hisingslaget Häcken. Det är Allsvenskans två formstarkaste lag som ställs emot varandra på onsdagskvällen och vi har en mycket jämn match att se fram emot. Spela på matchen hos Mobilbet för de bästa oddsen, vare sig du väljer att spela i mobilen eller dator.

Toppmöte i Allsvenskan

Vi var många som ställde oss frågande till om IFK Norrköping skulle kunna återupprepa förra säsongens succé. Nu står det klart att trots byte av tränare och spelarförsäljningar så är man klart med även i årets guldstrid. Inför kvällens match så ligger man 1 poäng efter ledande Malmö FF och sätter vid vinst ikväll press på Skånelaget.

Motståndarna för kvällen, Häcken har för tillfället en fin form där man tagit 11 poäng på de fem senaste matcherna. Då Malmö FF och IFK Norrköping skapat sig ett försprång på de resterande lagen så gäller det för Häcken att inte förlora kvällens match. Enklare sagt än gjort men spelar Hisingslaget på toppen av sin förmåga så är man utan tvekan ett av Sveriges starkaste lag.

Spela hos Mobilbet

Letar du efter slagkraftiga odds och ett brett spelutbud så är Mobilbet helt rätt sportsbook för dig. Oddsen på kvällens Allsvenska match ser ut enligt följande

IFK Norrköping                                 1.83

Oavgjort                                              3.85

Häcken                                                 4.10

Oddsen pekar mot att det kommer vara ett IFK Norrköping som ligger närmast segern och man ska med all rätt vara favoriter i kvällens match. Man får dock se upp med Häckens farliga omställningsspel om det ska bli 3 poäng ikväll.

Spela här!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.