UEFA Super Cup på nordisk mark

Dags för säsongens första europeiska stormatch. Real Madrid mot Sevilla i UEFA Super Cup på Lerkendal Stadion är en match som vi länge har sett fram emot och nu är det alltså äntligen dags. 20.45 är det avspark och du kan självklart spela på matchen hos Bethard. Madridlaget är favoriter till att lyfta pokalen men Sevilla har tidigare visat att man inte är några slagpåsar på denna nivå. En sak som är säker är att vi kommer få bevittna en mycket spännande match där två utav Spaniens starkaste lag ställs emot varandra.

Spansk dominans i fotbollseuropa

Att spanska lag går långt i de Europeiska cuperna är något vi har börjat vänja oss vid. Inget undantag förra säsongen, spansk seger i både Champions League och Europa League. Real Madrid vann finalen emot lokalrivalen Atletico Madrid medans Sevilla vann Europa League-finalen mot Liverpool efter att ha vänt ett 1-0 underläge.

I kvällens match så är laget ifrån Madrid klara favoriter med all rätt men man får samtidigt se upp för ett motiverat Sevilla.

Real Madrid                       1.86       

Oavgjort                              3.60
Sevilla                                  4.15

Att erbjudas 1.86 gånger pengarna på Real Madrid känns på förhand som ett mycket bra spel. Sevilla har tappat en del betydelsefulla pjäser under sommaren, något som kan innebära problem inför kommande säsong. In på Bethard nu och kolla in hela spelutbudet, med över 140 möjliga spel så finns där garanterat något som faller dig i smaken. Missa inte heller välkomstbonusen för alla nya spelare för att ge dig den starten på spelandet som du önskar!

Spela här!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.