Viktigt möte i Ligue 1

PSG

Fredag igen och vi kan summera en vecka full utav fotboll där vi fått se båda liga- och cupfotboll. Många bra matcher har spelats och än fler har vi att se fram emot när helgen nu är här. Under kvällen är det spel i både franska Ligue 1 och tyska Bundesliga, varför inte kolla in när ett underpresterande Lille tar emot de regerande mästarna PSG? Hitta de bästa spelen på matchen hos Staybet!

Lille – Paris Saint-Germain | Avspark 20.45

Förra säsongens ligafemma, Lille har inte haft någon vidare inledning på säsongen. 10 poäng har man såhär långt spelat in på lika många matcher vilket gör att man sladdar på en svag 16:e-placering. Det är främst på bortaplan som man misslyckats med hela fyra förluster utav fem möjliga. Till mötet med PSG gäller det att få ordning på försvaret som annars brukar vara lagets främsta styrka.

Paris Saint-Germain, de fyrfaldiga mästarna har inte levt upp till någons förväntningar denna säsong. Att det skulle komma en reaktion på förlusten utav lagets självklara ledare, Zlatan Ibrahimovic var att vänta men vi var inte många som trodde att skillnaden skulle bli så stor som det visat sig. Redan efter 10 omgångar så har man misslyckats med att vinna hela 4 gånger, detta att jämföra med blott två förluster föregående säsong.

Bortalaget kommer senast ifrån ett oavgjort resultat där man något oturligt spelade 0–0 mot Marseille. En uppryckning är att vänta ifrån Paris-laget och kvällens möte kan bli oerhört tufft för Lille. Ska man hitta något som talar för hemmalaget så är det att PSG har en Champions League-match kommande vecka att ta hänsyn till men då man nu spelar redan under fredagen så ska detta inte störa alltför mycket. Bortasegern går just nu att spela till 1.55 hos Staybet!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.