Ödesmatch i Premier League

Shaqiri

En sen kvällsmatch på Bet365 Stadium, mer känd som Britannia Stadium är vad vi har att se fram emot under måndagen. Det är Stoke City som tar emot det walesiska laget Swansea City, två lag som under inledningen utav denna säsong fått finna sig i att härja i botten av Premier League. En vinst hade betytt oerhört mycket för båda lagen så räkna med en jämn och tät match där hemmalaget får anses vara knappa favoriter. Spela på matchen hos Mobilbet!

 

Stoke City – Swansea | Avspark 21.00

Obesegrade i fyra matcher och två raka 2–0 segrar gör att det återigen blåser positiva vindar kring Stoke City. Spelare som Joe Allen och Xherdan Shaqiri har klivit fram när anfallarnas målskytte svikit och ikväll går man för sin tredje raka seger i ligaspelet. Mark Hughes vill säkerligen att hans lag fortsätter på samma fina sätt som i de senaste matcherna och man ska ha en god chans till seger mot ett krisande Swansea.

Vi måste leta så långt ner som på 19:e-plats för att hitta Swansea efter 9 spelade omgångar av 2016/17 års upplaga av Premier League. Resultaten har sviktat vilket lett till att man för två omgångar sedan sparkade italienaren Francesco Guidolin. In kom istället amerikanen Bob Bradley som lett laget till en förlust och en oavgjord match såhär långt.

Stoke City går in till kvällens match som knappa favoriter och spel på hemmalaget går att hitta till dryga två gånger pengarna. Hitta samtliga spel hos Mobilbet, en sportsbook anpassad för enkelt och smidigt spelande direkt i din mobil!

 

Spela med MobileBet här!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.