Unibet

Vinn en valfri sportresa värd 20,000

Unibet firar 20 år och som man gör det. Du har chansen att vinna helt magiska sportresor med spelbolaget med ett värde på varje resa på 20,000 kr. Du kan välja mellan fotboll, hockey eller tennis.

Unibet har under sina 20 år gjort en smått galen resa. För att fira detta lottar spelbolaget ut tre resor.

Fotbollsresa

För alla som älskar engelsk fotboll är detta kampanjen du ska satsa på. Vad sägs om att få åka till England och titta på lite Premier League-fotboll. Du kan vinna en fullfjädrad fotbollsupplevelse där du får åka till valfri Premier League-match. Dessutom kan du ta med en kompis. I resan ingår flyg till och från Stockholm, matchbiljett och boende på 3-stjärnigt hotell.

Hämta bonus

Hockeyresa

Ta flyget över atlanten och kolla på världens bästa Hockeyliga. NHL är tufft, hårt och stämningen på arenorna beskrivs som fantastisk. Det bästa av allt är att du själv får välja match och Unibet ser till att du hamnar där. Kolla Henrik Lundqvist i Madison Square Garden i New York, nystartade Vegas Golden Knights i Las Vegas, Nevada eller varför inte ta resan till Kanada för att kolla in William Nylander och hans Toronto Maple Leafs. Även här ingår flyg tur och retur från Stockholm samt boende på 3-stjärnigt hotell.

Tennisresa

För dig som älskar tennis är detta resan att satsa på. Vinner du tennisresan får du nämligen en resa till ATP-finalen i London. Se en av årets hetaste matcher när två giganter gör upp om ATP-titeln. London är världsmetropolen där du hittar allt och lite till inom sport, shopping och kultur. Flyg tur och retur från Stockholm samt boende på 3-stjärnigt hotell ingår i vinsten.

Så här gör du för att delta i kampanjen

  • Anmäl dig till kampanjen
  • Lägg minst 20 sportspel på din favoritsport med minsta insats på 50 kronor mellan 9/10 – 29/10
  • Alla resor gäller för dig och en valfri vän över 18 årLycka till

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.