expekt

Spela på Europa League och få 50 kr

Expekt bjuder alla medlemmar på ett trevligt erbjudande som ger dig 50 kronor om du spelar på någon av dagens matcher. I kväll är det till exempel dags för Östersund att ta sig an nästa storhet, Athletic Bilbao. Kan de skrälla ännu en gång? Lägg ditt spel hos Expekt och få 50 spänn.

Betta hos Expekt och få bonus

För att delta i kampanjen måste du logga in på ditt konto, klicka fram till kampanjer, och sen anmäla dig till Expekt Club. Lägg sedan ett spel värt minst 250 kr på valfri match med odds över 1.80. Då får du 50 kr att spela för nästkommande måndag.

Kvällens godbitar

Östersund-Athletic Bilbao

Skrällgänget Östersund upphör aldrig att förvåna. Men frågan är om inte segertåget tar slut nu? Athletic Bilbao har inte imponerat i Europa League, det ska sägas. Men det är ett lag som spelar lite som Östersund, d.v.s med mycket bollinnehav och kortpassningsspel. Hur passar det ÖFK?

Everton-Lyon

Därför är det här en måstematch för båda lagen. På förhand trodde nog de flesta att det skulle bli de här två lagen som tar sig vidare, och det kan fortfarande bli så, men det verkar inte bli så lätt som de flesta förutspådde. Inget av lagen har imponerat i Europa League, i synnerhet inte Everton. Lyon har bättre form, men på bortaplan har man det tufft. Kryssläge!

Hitta dina spel hos Expekt och glöm inte bort att hämta din välkomstbonus om du ännu inte har gjort det. Just nu får du 100 % upp till 2000 kr att spela för! 

Besök Expekt

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.