Sverige

VM-kvalet avgörs ikväll med maxade odds

Ikväll är det dags för sista VM-kvalmatchen med våra blågula spelare för den här gången. Janne Anderssons gäng har imponerat stort under kvalet och om inte helvetet fryser till is eller Frankrike får en kollektiv kollaps kommer Sverige få spela ett dubbelmöte i Playoff för att kvalificera sig till fotbolls-VM i Ryssland 2018.

Efter gårdagens matcher står det tyvärr klart att Sverige blir oseedat vid playoff. För playoff måste det väl ändå bli? Sverige har råd att förlora med hela 6–0 borta mot Holland ikväll och ändå behålla andraplatsen på målskillnad. Det finns till och med en minimal chans att Sverige hamnar överst i tabellen men då behövs det hjälp från Vitryssland som måste ta poäng mot Frankrike i Paris. Ett scenario som känns lika trovärdigt som att AFC Eskilstuna blir folkets lag i Sverige.

Tuff lottning i playoff

Om vägen till VM känts öppen hela kvalet har de dykt upp lite orosmoln på den himmel som var så klar efter Toivonens makalösa 2-1 mål på Friends Arena i juni. Tack vare gårdagens resultat kommer Sverige nu få tuffast möjliga lottning i Playoff. Det här är lagen Sverige kan få möta i playoff:

  • Schweiz/Portugal
  • Italien
  • Kroatien
  • Danmark

Senaste mästerskapsskvalet fick Sverige möta Danmark och den gången gick det vägen efter att en viss Zlatan Ibrahimovic i princip på egen hand ordnat EM-platsen med sina 2 mål på Parken i Köpenhamn. Nu ser Danmark betydligt vassare ut med Eriksen i spetsen och Åge Hareide bakom rodret.

Hämta Bonus

Gli Azzurri får ses som den svåraste nöten att knäcka tillsammans med något av Schweiz/Portugal som gör upp om förstaplatsen i Grupp B ikväll i Lissabon. Portugal måste vinna för att ta hem gruppsegern medan Schweiz vinner gruppen vid ett kryss. Den sista potentiella motståndaren är Kroatien och även om det absolut inte är en drömlottning känns det nästan som det bästa alternativet av de fyra.

Bethard har maxade odds på VM-kvalet

Om du vill spela på VM-kvalet rekommenderar vi dig varmt att lägga dina bet hos Bethard. Med otroliga odds och brett utbud av marknader är detta det ultimata spelbolaget för betting under VM-kvalet. Om du inte är medlem kan du dessutom ta del av en dold välkomstbonus på 100% upp till 1400 kr.

Bethard