Sverige fotboll

20 x pengarna på svensk seger mot Holland

Dags för sista matchen i VM-kvalet och Sverige åker till Amsterdam för en direkt avgörande match mot Nederländerna. Janne Anderssons mannar har fortfarande chansen att knipa första platsen men då krävs det att Vitryssland sensationellt skrällar borta mot Frankrike – en chans som är lika stor som att Malta skulle besegra Tyskland på bortaplan utan målvakt.

Sverige har järngrepp om Playoff-platsen

Håller vi oss i denna verkligheten får Sverige sikta in sig på att ta sig till VM i Ryssland genom Playoff. Det har våra blågula hjältar all möjlighet att göra då 8–0-segern mot Luxemburg satte Sverige rejält i förarsätet om andraplatsen i Grupp A. Laget har råd att åka till Amsterdam och förlora med hela 6–0 och ändå behålla sin playoff-plats.

Hämta bonus

Med de förutsättningarna är det mest intressanta om Sverige eventuellt blir seedade i ett Playoff och därmed slipper länder som Italien och Schweiz. Kvällens match mellan Irland och Wales är därför högintressant. Vinner Irland mot Wales – samtidigt som matchen mellan Kroatien och Ukraina slutar oavgjort – blir Sverige seedade. Det är dock inte så troligt så Sverige får nog ställa sig in sig på att möta Italien, Schweiz, Danmark eller Wales.

Skyhöga odds när Unibet fyller 20 år

Unibet firar i år 20 år och det ska firas på absolut bästa sätt. Ett av världens mest älskade spelbolag har därför helt otroliga odds på Sverige som dessutom är helt omsättningsfria för nya kunder. Du får galna 20 gånger pengarna om Sverige vinner mot Holland i morgondagens gastkramade match. Erbjudandet gäller för nya kunder och maximala insatsen är 50 kr. Så här gör du för att ta del av erbjudandet:

    • Registrera ett konto hos Unibet
    • Lägg ett bet för exakt 50 kr på Holland – Sverige
    • Du måste lägga ditt spel innan matchstart och på Sverige som vinnare
    • Om Sverige skulle vinna får du pengarna den 11 oktober kl 19:00 helt omsättningsfritt

Unibet_Banner

 

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.