tyskland sverige dam vm kvartsfinal 2019

VM-kvartsfinal och bettingtips –  Tyskland mot Sverige 29/6

Då var det dags för VM att dra igång ordentligt. 7 europeiska lag plus USA gör upp om medaljerna och om att bli bäst i världen. Sverige ställs mot sin mardrömsmotståndare Tyskland i kvartsfinal. Tyskorna har inte släppt i något mål än trots att de inte sett lika solida ut som de brukar. Sverige har gjort vad som förväntas utan att glänsa, dock var spelet mot Kanada stundtals mycket bra. Tyskland är inte i den formen man skulle vilja samtidigt som Sverige är i så pass bra form att man ska kunna spela jämnt mot tyskorna här. Tyskland är dock det lag vi har svårast för. 2 vinster och 12 förluster på de 15 senaste matcher är inte särskilt positiv statistik ur svensk synvinkel. Men är det någon gång Sverige ska slå Tyskland så är det nu!

 

Bettingtips med högst odds Tyskland – Sverige

Analys av bettingtipsen inför Tyskland – Sverige

Totalt har Sverige bara vunnit två tävlingsmatcher mot Tyskland på 26 år. Under samma period har man åkt på 21 förluster. När svenskorna går ut på Roazhon Park den 29 juni finns det trots allt gott hopp. Tyskorna hade en relativt enkel grupp innehållande Spanien, Sydafrika och Kina där afrikanskorna städades av och övriga matcher vanns med uddamålet. I åttondelsfinalen slog Tyskland Nigeria enkelt med 3-0, ett lag som var bland de sämst rankade i turneringen.

Sverige då? Thailand och Chile är inte heller några stornationer i dam-fotbollsvärlden. USA blev för tuffa i den där konstiga matchen då Gerhardsson sparade sju spelare. Något som visade sig vara ok då svenskorna såg pigga ut i andra halvlek mot Kanada. Det syns att svenskorna för en gång skull verkligen tror att de kan slå Tyskland och vi tror att det här är en perfekt match att hämta hem pengar på. Tyskorna försöker tona ner sitt favoritskap, något som faktiskt inte känns särskilt tyskt. Sverige löser uppgiften genom att slå tyskorna med uddamålet, 0-1 spelas till 11,00 på bet365. Om man tror på ännu fler mål kan man spela på att Sverige håller nollan och vinner till 6,95 gånger smöret på Betsson. Rent historiskt brukar slutspelet i dam-mästerskap vara målsnåla, i OS 2016 gjordes det inte mer än två mål i någon slutspelsmatch fram till finalen som Sverige förlorade mot just Tyskland med 2-1.

Det står en semifinalplats i VM på spel och där väntar Nederländerna eller Italien. Spontant hade det varit skönt om Sverige kunde få revansch från den snöpliga förlusten mot Nederländerna i EM. Men än så länge står Tyskland i vägen. Stina Blackstenius vet hur man gör mål och hur man vinner. Exempelvis var hon bäste målskytt när Sverige tog OS-silvret och såg het ut i mötet med Kanada. Vi spelar på att det blir Blackstenius som frälser Sverige till 5,00 pengarna på bet365.

Det blir intressant att se Sveriges bästa lag mot ett av världens bästa motståndare. Sverige är rankat nia i världen och Tyskland tvåa. Sverige skriver historia och bjuder tyskorna på ett respass hem, med en glad matchvinnare i Blackstenius. Att Sverige vinner spelas till 5,40 på Coolbet. När Sverige lyckats med detta klampar man vidare av bara farten med sikte på en final. Heja Sverige!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.