Argentina venezuela Copa america kvartsfinal

Venezuela – Argentina i kvartsfinal Copa America

På fredag är det dags för den andra kvartsfinalen i årets Copa America. I den ställs Venezuela mot stornationen Argentina. Venezuela tog sig till kvartsfinal genom att komma tvåa i turneringens grupp A efter Brasilien. De fick två oavgjorda och en vinst på tre spelade matcher. I sin första match fick Venezuela 0-0 mot Peru. Detta följdes upp av ytterligare en 0-0 match, denna gången mot självaste Brasilien. I sin sista gruppmatch besegrade Venezuela därefter Bolivia med 3-1 och hamnade därför på 5 poäng av 9 möjliga.

Argentina hade i sin tur en krokigare väg till kvartsfinalen. De inledde nämligen gruppspelet med en 0-2 förlust mot Colombia. Därefter lyckades de endast få 1-1 mot Paraguay för att först i den sista matchen lyckas säkra avancemang efter att ha besegrat Qatar med 2-0. Argentina hamnade därför på andraplatsen i grupp B med 4 poäng av 9 möjliga.

Hur slutar matchen – Argentina Venezuela Copa America?

Hur slutar då den här matchen? Argentina får anses vara favoriter eftersom de på pappret har ett betydligt mer namnkunnigt lag än vad Venezuela har. Dessutom har de mer rutin än Venezuela från sådana här stora matcher. Dock finns det ett klart frågetecken för lagets form. Argentina har hittills nämligen inte imponerat det minsta i turneringen efter att ha inlett med en förlust mot Colombia följt av oavgjort mot Paraguay. 2-o vinsten mot Qatar gör inte mycket för att ändra på detta. Det krävs därför en uppryckning av laget. Med spelare som Barcelonas Lionel Messi, av många ansedd som världens bästa spelare, Manchester Citys anfallsstjärna Sergio Agüero och PSG:s tekniker Ángel Di María för att nämna några ska man nämligen kunna begära betydligt mer än så här av Argentina. Kanske rycker de upp sig nu när det stora allvaret börjar, något som Venezuela i så fall lär få betala för. Följande är oddsen på matchen hos tre olika spelbolag.

Unibet

* Vinst för Venezuela: 6.80

* Oavgjort: 3.80

* Vinst för Argentina: 1.55

ComeOn

* Vinst för Venezuela: 6.45

* Oavgjort: 3.85

* Vinst för Argentina: 1.57

Mr Green

* Vinst för Venezuela: 6.80

* Oavgjort: 3.80

* Vinst för Argentina: 1.55

Blir det en målsnål match

På förhand talar en del för att detta kan bli en målsnål match. Det vi syftar på är det faktum att Venezuela under gruppspelet endast släppte in ett enda mål medan Argentina endast gjorde tre, varav ett på straff. Följande är oddsen hos tre olika spelbolag för att det ska bli färre än 2.5 mål:

Snabbare

* Under 2.5 mål: 1.78

Betsson

* Under 2.5 mål: 1.76

Bet365

* Under 2.5 mål: 1.80

H3: Blir Messi målskytt?

Lionel Messi, som av många anses vara världens bästa spelare, har under turneringens gång hittills endast lyckats göra ett mål, ett mål som dessutom kom på straff. Detta är ett facit Messi själv knappast lär vara nöjd med, framförallt med tanke på hur han brukar stänka in mål när han spelar för Barcelona. Kan det nu vara dags för Messi att hitta målet igen när Argentina tar sig an Venezuela? Bet365 har 1.61 i odds på att Messi blir målskytt i matchen. Hos Unibet är oddset för Messi som målskytt 1.97, hos ComeOn är det 1.60 och hos Legolas.bet är det 1.91. Mr Green och 888sport har 1.97 i odds på Messi som målskytt,

Kom också ihåg att ni som vill kunna följa matchen live i samband med att ni spelar kan streama den hos Unibet samt 888sport. Oavsett vilken typ av spel ni väljer att lägga på denna match så vill jag önskar er lycka till och hoppas att ni ska lyckas uppnå vinster på stora summor pengar. Glöm inte heller av att ha kul när ni spelar!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.