Zlatan Ibrahimovic Manchester United

”Zlatan skriver på för Manchester United i veckan”

Det är ett tydligt sommartecken när Zlatan Ibrahimovic och hans kompis Mino Raiola är ute och svingar och ryktas till diverse klubbar. Det har varit snack om Milan, Napoli, La Galaxy och senaste adressen Manchester United. Nu kommer trovärdiga uppgifter som gör gällande att Zlatan kommer skriva på för Manchester United igen för att spela med dem under andra halvan av säsongen.

Lukaku bra ersättare

Ibra gjorde 17 mål för United förra säsongen, men det tomrummet som han lämnade efter sig fylldes snabbt upp av Romelu Lukaku som verkligen har levererat i United-tröjan med sina tre mål på två matcher (West Ham och Swansea). Trots det vill Jose Mourinho ta tillbaka sin gamle vapendragare. Förra veckan sa Mourinho att han vill att Zlatan ska spela med laget andra halvan av säsongen.
– Zlatan tror han kan åstadkomma mer och vill spela på den högsta säsongen, så vi undersöker möjligheten om att han ska stanna hos oss, sa portugisen på en presskonferens.

Snabb återkomst

När Zlatan Ibrahimovic skadade sig illa i Europa League-matchen mot Anderlecht var det många som inte trodde han kunde komma tillbaka. En korsbandsskada i hans ålder är förödande sas det. Men kort efter skadan kunde vi se hur Zlatan rehabtränade och var långt före tidplanen för hur länge skadan måste läka. Klubben valde att inte förlänga svenskens kontrakt då man inte trodde han skulle komma tillbaka, men nu har Ibrahimovic visat att han har bra läkkött och kan snart vara redo för spel igen. För några dagar sen la Ibra ut ett filmklipp på sitt Instagramkonto där han snurrar runt och hoppsparkar en boxningssäck med kommentaren ”Which knee?” (vilket knä?).

Spela på Premier League hos Mobilbet!

Mobilebet Banner

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.