Betfair boost Barcelona vs Spurs CL

10.0 på Barca ikväll!

-Barcelona gästar Tottenham och deras tillfälliga hemmaarena, Wembley Stadium. Betfair boostar oddset på Barcelona i matchen till hela 10.0, från ursprungliga 1.86.

Följ stegen nedan för att få oddsboosten

  • Skapa ett nytt konto hos Betfair
  • Använd koden ZFBMFH vid registrering
  • Lägg ett spel på att Manchester City vinner matchen
  • Högsta kvalificerade insats till kampanjen är 50 kronor

Spela din oddsboost innan matchstart här!

Pressat Tottenham får det tufft mot Barcelona

Barcelona leder Grupp B efter den första gruppspelsomgången, då man utan några större problem besegrade PSV med 4-0 hemma på Camp Nou. Tottenham förlorade borta mot Inter i sin öppningsmatch efter att man rasat totalt under de sista 10 minuterna. Mauro Icardi kvitterade till 1-1 i den 85:e minuten och sedan krigade Inter till sig segern efter att Matias Vecino fastställt slutresultatet 2-1 på tilläggstid.

Tottenham spelar just nu sina hemmamatcher på Wembley Stadium då White Hart Lanes renovering fortfarande inte är klar. Tottenham har haft svårt att känna sig hemma sedan de temporärt flyttade till Wembley och under förra säsongen var man inte alls lika hemmastarkt som man varit på White Hart Lane under de tidigare säsongerna. Barcelona är ett av världens bästa lag och är varje år med och slåss om Champions League-pokalen. Man leder La Liga före antagonisten Real Madrid efter sju omgångar. Barcelona har en riktigt god truppdynamik där sommarens nyförvärv har kommit in bra i truppen, något som är väldigt viktigt om man ska komma långt i Champions League.

Barcelona är på pappret ett bättre lag än Tottenham och är välförtjänta favoriter i matchen. Med Betfairs oddsboost får du hela 10.0 i odds på seger för spanjorerna! Följ länken nedan och skapa ett konto hos Betfair för att få 10.0 på Barcelona!

Spela din oddsboost innan matchstart här!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.