Conor vs khabib oddsboost 100 60

STOR ODDSBOOST PÅ KHABIB OCH MCGREGOR!

Conor Mcgregor är tillbaka i UFC och ställs mot Khabib Nurmagomedov då Khabib ska försvara sitt lättviktsbälte mot den forne fjäder- och lättviktsmästaren Mcgregor. Supermatchen går av stapeln i Las Vegas natten till lördag den 6:e oktober.

Följ de enkla stegen nedan för att få oddsboosten

  • Skapa ett nytt konto hos Betfair
  • Använd koden ZSAM40 vid registrering
  • Lägg ett spel på Khabib eller McGregor
  • Högsta kvalificerade insats till kampanjen är 10 kronor

Spela din oddsboost på fighten direkt

Detta talar för McGregor

Conor Mcgregors största styrka är sin vänsterhand. Han använder den väldigt frekvent i många situationer. McGregor har en fantastisk kondition som kan jämföras med en mittfältare i Premier League. McGregor är en mycket jobbig motståndare då han aldrig ger upp och kommer vara som en jobbig fluga i ditt ansikte under hela fighten. Khabib har under träningscampen inför fighten inte tränat mot någon som använder sina händer i samma utsträckning som McGregor, något som talar för irländaren.

Detta talar för Khabib

Khabibs största styrka är hans brottning. Khabib försöker så snabbt som möjligt minska avståndet till sin motståndare för att kunna få ned honom på golvet. Om Khabib hamnar uppepå McGregor tidigt så kommer irländaren få det otroligt svårt att ta sig tillbaka. Khabibs brottningsteknik är en av de bästa inom hela sporten.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.