sverige sydkorea boostade odds betfair

10x pengarna på att Sverige vinner premiärmatchen mot Sydkorea

Så är det då äntligen dags för Sverige att gå in i detta fotbolls-VM när Sydkorea ska få smaka på svenskt stål. Som ny spelare hos Betfair får du förhöjda odds upp till 10.00 på att Sverige inleder med en trepoängare.

Sveriges kollektiv nyckeln till framgång

Efter en oerhört lång väntan, närmare bestämt 12 år, ska vi äntligen få delta i ett fotbolls-VM igen. Det har varit en magisk resa till Ryssland med den ena bragdinsatsen efter den andra där play off-mötena mot Italien givetvis är det som smäller högst.

Ingen hade förväntat sig att blågult skulle ha en chans mot Italiens världsspelare men Janne Andersson och hans tränarteam har lyckats skapa en lagsammanhållning och fighting spirit som blandat med en del flyt blir ett väldigt bra recept för detta landslag. Det är alltså kollektivet som tagit oss hit och det är ett fungerande kollektiv som blir nyckeln även i VM.

Hämta oddsboosten hos Betfair

 

Att bara ta sig till detta VM-slutspel är oerhört starkt med tanke på att våra svenska krigare varit uträknade både en och två gånger. Men gång efter annan har Sverige knäppt tvivlarna på näsan, så varför inte fortsätta med det? Vi börjar med en seger mot Sydkorea.

Så här gör du för att ta del av oddsboosten

  • Skapa ett spelkonto hos Betfair med kampanjkod ZFBMCM.
  • Placera ett spel på att Sverige vinner matchen.
  • 50 kronor är högsta kvalificerade satsningen som räknas till kampanjen.

Villkor och regler för oddsboosten

  • Denna oddsboost gäller endast för nya medlemmar hos Betfair.
  • Max insats som räknas till oddsboosten är 50 kronor.
  • Vinner Sverige får du din insats i kontanter, resten får du som gratisspel.
  • Gratisspelen ska placeras till lägsta odds 1.20.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.