oddsboost betfair brasilien schweiz

Få 26 gånger pengarna på Brasilien mot Schweiz!

En av de stora förhandsfavoriterna Brasilien inleder sitt fotbolls-VM med att ställas mot Schweiz denna söndag klockan 20:00. Ett fint möte som kommer med en lika fin oddsboost från Betfair där du som ny spelare får 26.00 i odds på Brasilien att vinna matchen.

Brasilien favoriter

Med en Neymar tillbaka i storslag är vi alla spända på att se vad Brasilien kan åstadkomma i Ryssland denna sommar. Det brasilianska laget ser oerhört fint ut med klasspelare på varenda position och nog kan vi få se lite samba-show från de gulklädda mot Schweiz om allt vill sig väl.

Hämta oddsboosten hos Betfair

 

Det schweiziska laget bör inte ha allt för mycket att sätta emot då det i ärlighetens namn är ett ganska trött lag som Schweiz ställer på banan. Bakåt ser det ganska glest ut och framåt är det framför allt en Xherdan Shaqiri med en ganska svag säsong bakom sig som ska ta huvudrollen. Chanserna att Brasilien vinner anser vi därför vara goda och är du inte redan medlem hos Betfair är det läge att bli det nu och ta del av denna grymma oddsboost från 1.40 till hela 26.00!

Så här gör du för att ta del av oddsboosten

  • Skapa ett spelkonto hos Betfair med kampanjkod ZFBMDB.
  • Placera ett spel på att Brasilien vinner matchen.
  • 10 kronor är högsta kvalificerade satsningen som räknas till kampanjen.

Villkor och regler för oddsboosten

  • Denna oddsboost gäller endast för nya medlemmar hos Betfair.
  • Max insats som räknas till oddsboosten är 10 kronor.
  • Vinner Brasilien får du din insats i kontanter, resten får du som gratisspel.
  • Gratisspelen ska placeras till lägsta odds 1.20.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.