Hammarby boost vs Göteborg Betfair

8 gånger pengarna på Bajen ikväll!

Hammarby tar emot IFK Göteborg hemma på Tele2 Arena under måndagskvällen. Båda lagen är pressade, Hammarby behöver en trea för att återta den tredje Europaplatsen från Malmö och Göteborg kan vid en seger på allvar lämna streckstriden. Betfair boostar Hammarbys odds i matchen till 8.00 för alla som skapar ett nytt konto.

Följ de enkla stegen nedan för att få oddsboosten

  • Skapa ett nytt konto hos Betfair.
  • Använd koden ZFBMFK vid registrering.
  • Lägg ett spel på att Hammarby vinner matchen.
  • Högsta kvalificerade insats till kampanjen är 50 kronor.

Spela din oddsboost innan matchstart här!

Pressat Hammarby

Fram tills för några veckor sedan var Hammarby guldfavorit, men efter endast en poäng på de senaste fyra matcherna har Bajen halkat ner till en fjärdeplats. Hammarby har nu hela 13 poäng upp till AIK som parkerar på förstaplatsen och guldet känns väldigt långt bort med endast sju omgångar kvar. Hammarby ställs mot ett IFK Göteborg som har stått för en riktigt svag säsong och ligger på 12:e plats, endast fyra poäng ned till nedflyttningsstrecket. IFK Göteborg är ett av hela Allsvenskans sämsta bortalag, med hela sju bortaförluster på elva matcher. Hammarby har under de senaste veckorna blandat och givit men på hemmaplan är man erkänt starka.

Hammarby behöver som sagt en seger för att återta tredje- och den sista europaplatsen. Efter en rad svaga insatser är Hammmarby tyvärr bortspelade från guldet. Rent matematiskt är det fortfarande möjligt, men med endast sju matcher kvar och ett AIK som visar väldigt hög klass är det högst otroligt att Hammarby kommer kunna störa AIK som redan nu kopplat ett hårt grepp om Lennart Johanssons pokal.

Mot IFK bör det dock bli seger för Hammarby, en hel del saker talar för detta. IFK är erkänt svaga på bortaplan som tidigare nämnt och Hammarby måste verkligen vinna. Hammarby kommer kunna ställa upp med bästa möjliga lag och IFK kommer få svårt att stoppa Bajens mångfacetterade offensiv.

Spela din oddsboost innan matchstart här!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.