city brighton boost

6.0 på Manchester City i helgen!

Manchester City tar emot Brighton i Premier League under lördagen. Betfair boostar oddsen på City till hela 6.0 för alla nya kunder. Följ de enkla stegen nedan för att ta del av oddsboosten.

  • Skapa ett nytt konto hos Betfair
  • Använd koden ZFBMFE vid registrering
  • Lägg ett spel på att Manchester City vinner matchen
  • Högsta kvalificerade insats till kampanjen är 50 kronor

Spela din oddsboost innan matchstart här!

City för bra för Brighton

Manchester City vann Premier League i storslagen stil med hela 19 poäng ned till tvåan Manchester United. När Brighton kommer på besök till Etihad Stadium ska inte City ha några som helst problem med att plocka en enkel 3-poängare. City ligger i nuläget på andra plats i Premier League med 16 inspelade poäng och två poäng upp till serieledande Liverpool. City var inför och är favoriter till att ta hem Premier League även denna säsongen.

Under sommarfönstret gjorde City en storvärvning när man hämtade in Riyadh Mahrez från Leicester City. Mahrez har under de senaste säsongerna varit Leicesters överlägset bästa spelare. Under de tre senaste säsongerna stod Mahrez för hela 59 poäng i Premier League. Transfersumman som City fick hosta upp för algeriern låg på strax över 50 miljoner pund och med denna värvningen befäster City sin positions som ett av europas bästa lag.

Manchester City har hittils under säsongen vunnit samtliga hemmamatcher och är ett av Europas bästa hemmalag, under förra säsongen noterades man endast för en hemmaförlust och gick segrande ur 16 av 19 hemmamatcher.