Oddsboost PSG - Real

Bettingtips med sjuka odds på PSG – Real Madrid

Redan i den första omgången av årets Champions League drabbar två av de på förhandstippade favoriterna samman. Jättarna i grupp a PSG och Real Madrid möts i Paris på Parc des Princes på onsdag. Matchen kommer att bli en intressant värdemätare för resten av Champions League turneringen. Det laget som vinner här vinner skaffar sig direkt ett fint försprång eftersom att de två andra lagen i gruppen inte ska ha en chans mot något av dessa. Lite tråkigt är att PSG’s största stjärna Mbappé inte kommer att spela, men PSG har lösningen på problemet med att Icardi spelar istället.

Få en sjuk oddsboost med 888Sport!

Oddsboost PSG - Real Madrid
Få bästa möjliga start på Champions League med 888 Sports oddsboost!

Såhär enkelt är det att ta del av 888Sports oddsboost i Champions League mötet mellan PSG – Real Madrid

 1. Först skapar du ett konto hos 888Sport

  Följ länken eller tryck på bilden ovanför för att komma direkt till erbjudandet.

 2. Nu gör du din insättning

  Gör en insättning på minst 100 kr för att ta del av erbjudandet.

 3. Viktigt att skriva in bonuskoden

  Skriv in bonuskoden 888BO när du gör din första insättning.

 4. Spela på matchen

  Lägg spelet med insatsen av 50 kr på det laget du tippar kommer att vinna matchen.

  +18, bosatt i Sverige, Regler och villkor gäller, endast nya spelare

Med 888Sport får du marknadens bästa oddsboost

När du som ny spelare hos 888Sport tar del av deras oddsboost har du fått en riktigt fin start på ett av marknadens bästa spelbolag. Tidigare odds för denna match var 2.20 på PSG och 3.20 på Real Madrid. Men eftersom att du är en ny spelare kan du se framemot en oddsboost på 12.0 på PSG och 19.0 på Real Madrid. Det går inte att få en bättre start på världens bästa turnering för klubblag, Champions League. Spela på en av säsongens hetaste matcher med 888Sport.

Luka Modrić skadad i matchen

Inför matchen har Real det lite tuffare på skadefronten jämfört med PSG. Det är klart att Modrić, Isco och Asensio inte kommer att spela. Osäkra på spel i PSG är Cavani och Draxler. Modrić som är världens för tillfället bästa spelare kommer att vara ett tungt avbräck. Vi tippar att Real ställer upp med Kroos – Casemiro – Rodriguez och Lucas på mittfältet istället. Om inte Cavani spelar matchen kommer PSG anfallet bestå av Di Maria – Icardi – Neymar. Efter alla turer och kontroverser kring Neymar och PSG är det dock inte helt klart att han startar.

Det har väl inte gått någon fotbollsintresserad obemärkt förbi att Neymar gjorde allt i sin makt för att bryta sig loss från klubben i somras. Förhoppningsvis har både klubben och Neymar lagt det bakom sig för att istället ha full fokus på matchen mot Real Madrid. Det är i dessa stora matcher det är viktigt att PSG använder sig av honom eftersom att han i sina bästa stunder kan blixtra till och vara helt avgörande för matchen. Förutom Neymar har PSG även en av världens bästa anfallare i Icardi som även han har gjort sig känd för att ställa till med problem.

Lyckas PSG med att skapa harmoni med båda spelarna kan det bli livsfarligt för motståndarna.

Real Madrid med förmågan att lyfta sig ytterligare en nivå

Vi har sett det hänt otaliga gånger förut. Real Madrid går på dekis och hela säsongen ser ut att floppa. De tar sig knappt vidare från gruppen i Champions League, de haltar efter i La Liga tabellen. Sen när slutspelet i Champions League drar igång lägger de i en helt annan växel som inget lag kan mäta sig med och vinner turneringen. Man ska aldrig räkna ut Real Madrid. Frågan är om de har förmågan att dra i den extra höga växeln mot PSG redan i första omgången? Det kommer att bli deras största utmaning i gruppspelet.

PSG – Real Madrid en klassiker i Champions League?

Lagen har mötts fyra gånger i Champions League tidigare, Real Madrid har vunnit tre av mötena och ett möte slutade oavgjort. Fördel Real Madrid historiskt sett, men då spelade Ronaldo i Real Madrid. Kanske kan Neymar i detta möte bli vad Ronaldo var för Real Madrid i tidigare möten? En annan spelare som kan komma att göra stor skillnad är Eden Hazard som Real Madrid ser som den naturliga ersättaren till Ronaldo. Mötet är fullt av spelare som är kapabla att avgöra de stora matcherna. Det är därför matchen är en av de absoluta Champions League höjdpunkterna den här säsongen.

Hur vi tippar att matchen kommer att utspela sig

Tre poäng här för Real Madrid och gruppsegern är helt i deras händer eftersom att nästa möte kommer att utspela sig i Madrid på Santiago Bernabéu. Det är ingen lätt uppgift för något lag i Champions League sammanhang att komma till Santiago Bernabéu. Det både PSG och Real är medvetna om är att de två andra lagen i gruppen Club Brugge och Galatasaray ska vara tre säkra poäng både hemma och borta. Matchen kommer att handla om prestige och båda lagen vill ha gruppsegern framförallt eftersom att det ger ett bättre utgångsläge vid en åttondelsfinal.

Vi tippar att inget av lagen kommer att hålla tillbaka och göra det båda lagen är bäst på, att attackera. I Real kommer det märkas av att Luka Modrić är borta. Han är lagets balansspelare och är alltid viktig både defensivt och även i uppbyggnadsfasen till anfallen med sina passningar. Allt hänger på om Casemiro och Kroos kan tillföra samma balans i matchen. Lyckas de lösa det kan de bli riktigt farliga offensivt. För Paris del handlar det om att få igång på Icardis målproduktion så tidigt som möjligt. Räkna med en offensivt glad match med mängder av chanser åt båda hållen. Champions League kan knappt starta bättre.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.