Dortmund - Barcelona CL

Bettingtips med höga odds – Dortmund -Barcelona

Borussia Dortmund mot Barcelona i dödens grupp. Det är två offensivt lagda lag som ställs mot varandra i en av gruppspelens höjdpunkter. Denna grupp kallas för dödens grupp eftersom den innehåller både Dortmund, Barcelona och Inter.

Dortmund-Barcelona CL

Använd våra bettingtips utan risk

Är du sugen på att prova några av våra bettingtips från spelexperterna? Prova Betfairs spelbörs där du kan betta utan risk. Få 450 KR tillbaka om bettet inte går in.

Betfair spelbörs

 1. Gör ett Betfair konto vi länken

  Första steg är att skapa ett Betfair spelkonot här.

 2. Gör din första insättning

  Gör en insättning hos Betfair för att ta del av spelbörsen

 3. Håll tummarna!

  Vid vinst, grattis! Ditt bett har gått in och du kan nu ta ut vinsten

 4. Förslut?

  Tråkigt att ditt lag inte vann! Betfair tröstar dig med att ge tillbaka 450 KR

 5. Lycka till!

  Vi hoppas dina speltips går hem!

Speltips Borussia Dortmund vs FC Barcelona Champions League med högsta odds

Oddsanalys Borussia Dortmund mot FC Barcelona Champions League Grupp F

Förutom matchen mellan Real Madrid och PSG är detta gruppspelets på förhand bästa match. Båda lagen har så många offensiva stjärnor att det inte kan sluta på något annat sätt än i mängder av mål. Dortmund har 9-0 på sina två senaste matcher medan Barcelona i senaste omgången piskade Valencia med 5-2. 

Blir det en målrik match – vad säger oddsen?

Samtidigt som offensiven sprudlat har bägge lagen också haft svårt att hålla tätt men alla mål framåt gör att poängskörden ändå varit hyfsad för de båda klubbarna. Vi ser inte hur det inte skulle kunna bli många mål i denna match och därför väljer vi också att betta över 3,5 mål och får bäst odds hos Betfair. Spelbolaget har också en spelbörs du kan testa om du vill spela mot andra spelare istället för spelbolagen.

Tar hemmalaget ledningen?

Hemmalaget kommer ta ledningen tror vi och hålla den under första halvlek. Samtidigt tror vi ”Barca” lyckas kvittera och att matchen slutar oavgjort. Därför väljer vi att lägga ett bet på 1/X på marknaden halvtid/fulltid där vi får hela 14,75 hos Betfair.

Eftersom vi tror att matchen slutar oavgjort lägger vi också ett bet på X hos Unibet eftersom de erbjuder bäst odds. 

Barcelona favoriter inför Dortmund mötet

Barcelona är favoriter men vi tror på en mycket jämn match mellan två offensivt balanserade lag. Antalet offensiva stjärnor som kliver ut på Signal Iduna Park är galet många med Messi, Suarez och Griezmann i spetsen hos bortalaget medan Reus, Alcacer och Brandt hittas hos hemmalaget. Vi tror på en välspelad match mellan två spelskickliga lag och ser mycket fram emot matchen.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.